Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka 25

Zdrada. Dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość Słodka 25

Facet z którym byłam 3 lata, zdradził mnie na imprezie swojego kolegi z jakąś lafirynda, jak się tylko dowiedziałam o tym od razu zerwałam z nim mimo, że go bardzo kocham, żadne jego słowa nie zmieniły mojego zdania, mam gdzieś to ze to był jeden skok w bok gdy był pijany, mógł się opanować i nie zdradzać, teraz mnie nachodzi bez przerwy, pisze sms, dzwoni, przychodzi codziennie pod moje drzwi od 2 tygodni, a ja ciągle płaczę bo bardzo go kocham ale nie potrafię wybaczyć mu tego co zrobił. A teraz gdy jeszcze mnie nachodzi jeszcze trudniej jest mi z tym. Był moim pierwszym chłopakiem, to z nim miałam pierwsza randkę, pocałunek i pierwszy raz, kochałam i Kocham go nad życie ale to co zrobił jest okropne i obrzydliwe. Sama już nie wiem czy dobrze zrobiłam odchodząc od niego. A wiem ze z pewnością nie znajdę juz faceta którego tak bardzo pokocham i ze nie zapomnę o swoim byłym :( Dodatkowo nie jestem już dziewica wiec nwm czy wgl ktoś by mnie zechciał

Gość gość
Up

Gość gość
dobrze zrobiłaś

Gość gość
j.w.

Gość gość
Zdradzil cie i przepraszal ?Jak zdradzi raz,to zdradzi i drugi.Dobrze zrobilas.

Gość gość
dobrze zrobiłaś. Alkohol i impreza to żadne wytłumaczenie. Mam w swoim gronie wielu mężczyzn i żaden z nich po alkoholu nie bzykał się z laskami a chętne i łatwe nie raz były. Więc niech się głupio nie tłumaczy. Nie martw się, teraz wydaje ci się to koniec świata ale pomyśl- Nie możesz być uzalezniona od faceta, Twoje szczęście nie mogą być uzależnione od żadnego faceta. Zrozum to i podnieś się, idź dalej a serce za jakiś czas zacznie się goić by otworzyć się na nowego człowieka- meżczyznę który zasługuje na Ciebuie

Gość joanna chmielewska
za pol miliona dolarow?

Gość ksiezniczkaxoxo
Bardzo dobrze zrobiłaś! Alkohol nie jest wytłumaczeniem, które może usprawiedliwić zdradę. Też mam chłopaka, którego kocham nad życie, również to z Nim był mój pierwszy raz, nie widzę świata poza Nim. Ale wiesz co? Gdyby mnie zdradził, nie wybaczyłabym, pomimo tego, że kocham bezgranicznie. W związku ważna jest wierność oraz zaufanie, a nie tylko uczucie, uwierz. Nie wiem czy znajdziesz kogoś, kogo tak bardzo pokochasz, ale jeżeli nie chcesz cierpieć, nie wracaj do Niego. Świnia i tyle!! :/ Pozdrawiam i trzymaj się. :)

Gość gość
Powiedz mu ze musisz to przemyslec czy wrocisz do niego i zobaczysz jak bedzie sie zachowywal. Nie wracaj do niego od razu. Daj mu miesiac dwa a jak odpusci znaczy ze byl smieciem nic nie wartym. Jak ci powie cytuje: " jak nie ty bedzie inna" to odrazu mu powiedz ze szanse powrotu wlasnie stracil. A jak w ciagu 2mies nie zrezygnuje i nie bedzie ogladac sie za innymi to daj mu szanse

Gość Słodka 25
Ale czy zechce mnie któryś pomimo że nie jestem już dziewicą?

Gość Słodka 25
Jest mi z tym bardzo źle. Czuje się zagubiona. Przychodzi do mnie codziennie przeprasza i błaga na kolanach o wybaczenie, przesyła kwiaty i czekoladki, wysyła wiadomości w których pisze jak bardzo mnie kocha i obiecuje ze się to nigdy nie powtórzy. Tłumaczy się ze nawet nie był świadomy tego ze coś takiego zrobił i ze juz przestanie pić wgl. Już sama nie wiem co myśleć i co zrobić i czy dobrze postapilam

Gość gość
Na pewno nie wracaj w najblizszym czasie. On jak kocha to poczeka. Obserwuj jego zachowanie

Gość gość
a od kiedy dziewictwo jest koniecznoscia do stworzenia szczesliwego zwiazku z kims? dziewczyno prosze cie.. tak to dzieci mysla. najwazniejsze w milosci jest uczucie a nie błona dziewicza.. poprostu teraz jak juz do tamtego nie wrocisz znajdz sobie kogos z podoba przeszloscia seksualna do twojej tzn.nie prawiczka bo taki ci moze cos zarzucac ze nie jestes dziewicą itp tylko chlopaka ktory juz kogos mial pod tym wzgledem..samej pamietam jak rozstawalam sie z pierwszym chlopakiem bylo mi ciezko ze wzgledu na ten seks ze z nim to byl pierwszy raz itp a potem znalazlam fantastycznego faceta ktory przede mna tez byl z kims i dogadujemy sie swietnie..on mi niczego zarzucic nie moze bo sam nie jest prawiczkiem..