Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SomethingWrong

Zbyt skomplikowane

Polecane posty

Gość SomethingWrong

Hej, od jakiegoś czasu borykam się z problemem dotyczącym swojego przyjaciela... Jak się pewnie domyślacie poczułam do niego coś więcej, a on nie - chociaż wg mnie daje sprzeczne znaki, a i tak nie rozumiem. A więc tak, w piątek spotkałam się z nim, poszliśmy tradycyjnie na piwo, posiedzieliśmy w parku. Rozmawialiśmy o nas, w sumie nie chciałam żeby do tego doszło, ale chłopak zwyczajnie się domyślił. Jest bardzo bezpośredni, powiedział mi że nie jest zainteresowany, że musi to przemyśleć, a później że na razie woli życie takie jakie jest. Wbrew pozorom wydawałoby się, że sprawa zamknięta, ale czy przyjaciele trzymają się za ręce? Biorę też pod uwagę fakt, że prawie mnie pocałował, było naprawdę blisko... Kiedy mnie odprowadzał również trzymał mnie za rękę i mówił, że sam sobie wbija nóż w plecy bo robi mi nadzieję. Przyjaciel z klasy mówił mi, że K wkurza się kiedy wspomina się mu o mnie i o moim byłym. Od ostatniego spotkania ciężko się z nim umówić, wczoraj był zmęczony, a dzisiaj jest umówiony ze swoją byłą. Ogólnie jest trochę ponad miesiąc po rozstaniu, może to jest głównym czynnikiem. Sama nie wiem, prosiłabym o to żeby ktoś pomógł mi to wszystko poukładać bo sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość chocolateeeee
Moze po rozstaniu boi sie wchodzic w blizsza relacje? Moze faktycznie nie jest zainteresowany, ale to taki typ czlowieka ze lubi sie pobawic uczuciami? Nie jestem doswiadczona, moze niech inni sie wypowiedza