Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja W

CZy SĄ TU MĘŻCZYŹNI...

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
nawet i nietutejsze szanuję 😴

Gość gość
A rozwiń temat!

Gość Najszybszy w mieście
rozwinąłem, są już dwie strony

Gość krusgirl
To się jeszcze okaże...

Czym więc mam sobie zaskarbić Twą tęsknotę do mnie? Czy namiętny pocałunek wystarczy?

Gość krusgirl
Dziś tak...

Pytanie tylko czy na początek w usta, czy może w.......szyję...;)

Gość krusgirl
Na początek zawsze w ...szyję :D

Gdy już zwilżę Ci szyję pocałunkiem to mogę objąć Cię wpół i....kontynuować wielbienie Twojej nagości.

Gość Normalny23
Maial pokazać ze nie traktuje przedmiotowo a pisze ze będzie calowal twa nagość masakra... Tu chyba nie ma ani konkretnych i realnych kobiet ani facetow. Sory z wyjątkiem mnie.. Bo ja jestem jedyn w swoim rodzaju

normalny jedyny w swoim rodzaju to jaki- uchyl rąbka tajemnicy? a w zasadzie to ,,normalny,, nie wiem czy idzie w parze z ,,jedyny w swoim rodzaju,, :)

Gość gość
panie szanują tylko tych ,których zdobyć trudno

gość chyba odwrotnie, to faceci szanują tylko te kobiety które same nie pchają im się do łóżka i trudno jest je zdobyć bo znaja swoją wartość

Gość gość
Bushman przecież Ty już impotentem jesteś to gdzie z łapami!

Gość krusgirl
Chwilo mej słabości... Władco mej nagości...

Gość gość
Największy szacunek mają kobiety nie pchające się do łóżka i które nie jest łatwo tam zaciągnąć... Z facetów unikać koniobijców, bajkopisarzy czy takich co tylko potrafią pisać, takich co kierują różne tematy na seks.

Gość Poważny 23
Nie wiem o czym wy wgl piszecie są tu jakieś konkretne kobiety które szukaja kogoś na poważnie???

Gość gość
Chwila Twej słabości, chwilą mej płodności :)

Gość Bushman
O teraz już jako JA

Gość gość
widmo_ dziś Na chwile -Wolf, wracajac jeszcze do watku o ktorym wczesniej rozmawialismy, to ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie.

Gość krusgirl
Mmmm... jurny jak dawniej:)

Gość krusgirl
Od wczoraj! :D

Co mam Ci zrobić, by nie traktować przedmiotowo, choć na samą myśl o tym wszystkim mój przedmiot mówi....bierz ją.:)

Gość krusgirl
Zrób mi tak jak nigdy przedtem ,jakbym nigdy nie istniała.. a zaraz po tym zniknąć miała...😘

Pogonią mnie tu za przedmiotowość ale jak tu nie oprzeć się pokusie, która tu siedzi przede mną naga, tyłem. Wpatruję się w Ciebie i zbliżam powoli, czujesz mój oddech na karku, całuję delikatnie w szyję witając się z nieznajomą.

Gość krusgirl
Trudno oprzeć się pokusie lecz... ... nieznajomą zbiec Ci muszę...