Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilinia82

prawo jazdy zalamka

Polecane posty

Gość lilinia82

kurs robilam kilk lat temu ale z przyczyn osobistych po 3 oblanym egz musialam odpuscic. wrcoilam do tematu po latach . obecnie wyjezdzilam ok 25 h ,moj instruktor twierdzil ze jedze dobrze ale jednak juz 4 razy oblalam i wogole nie czulam sie do egzaminu przygotowana , troche niepodobal mi sie moj instruktor ktory robil na mnie kase po prostu ciagle wozil mnie prktaycznie ta sama trasa nie pokazywal tkz :pulapek egaminacynych" sporadycznie robilismy parkowanie czy zawracanie , nie zwracal uwai na technike jazdy cos mnie tknelo (rychlo w czas:/ ) zeby sprobowac z innym instruktorem , i okazalo sie ile mam braków i ze do zdania egzaminu daleka droga. jestem zalamana :(kolejny termin za tydzien co robic mam dosc:(

Gość gość
zmień szkole jazdy, bo to właśnie najwięcej zależny od instruktorów. Jedni zerują na takich jak ty, u mnie 80 % zdaje za pierwszym razem. Ale jazda ciągle ta samą drogą to głupota.

Gość gość
Ja zdalam za 4 razem. Gdybym nie trafila w koncu na naprawde swietnego instruktora to pewnie 10 razy bym zdawala. Egzaminator tez w koncu sie trafil ludzki. To tez wazne. No i w koncu wzielam obrazek z ojcem Pio. Pomoglo

Gość gość
W jakim miescie zdajesz?

Gość gość
Ja zdawałam 6 razy w październiku i sobie odpuściłam teraz w lutym pojechalam po tak długiej przerwie i zdałam musiałam odpocząć od tych egzaminów ale sie nie podałam i od 2 tygodni jestem kierowca i dopiero teraz sie uczę naprawde

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość lilinia82
ale co robic isc na ten egzamin za tydzien???!