Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

peri salon fryzjerski warszawa opinie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Była któraś z was obserwuje internet i szukam opinii o tym salonie od dobrego pół rokuroku, i szczerze... Było mega dużo złych opinii ale zostały usunięte dziwne, a na ich stronie na fb wypowiada się dziewczyna która wygrała konkurs i została oszukana... Pozdrawiam

Gość gość
Ja byłam raz i szczerze ci powiem że więcej nie pójdę... Nie chodzi o jakość strzyżenia (robiła je młoda dziewczyna ale nie wiem czy zawodu była fryzjerką bo robi tam też paznokcie) strzyżenie wykonane bardzo dobrze tak jak chciałam. Byłam w momencie kiedy schodzila z fotela u innej fryzjerki dziewczynka z wszawica i wyobraź sobie ze peleryna która przykrywa się przed strzyżeniem nie poszła do kosza choć wydaje mi się ze powinna w takim wypadku, a była wrzucona do wiadra z wodą i tam stała (ciekawe jak długo) w łazience z której klientki korzystają wiem bo widziałam gdybym wiedziała że tam jest w życiu do takiej toalety bym nie weszła. Później przez tydzień się drapaŁam. Później Byłam u tej samej dziewczyny na paznokciach... Nie będę przekazywać dokładnie o czym mówiliśmy bo zapewne jak opinie znikają to szef tez będzie to widział. Powiem tylko tyle że ja bym naslala im inspekcje pracy!!! Dziewczynie tylko doradzilam żeby jak najszybciej poszła gdzie indziej do pracy, dałam jej swój numer ale nie dzwoniła i nie pisała. Wiec nie wiem co u niej. Ja tam nie wrócę, ceny kosmiczne. Marka hmm widziałam ze joico ale... Hmm tu też wiele do życzenia co do np. Masek przy myciu głowy, dodatkowo płatne

Gość gość
Ja korzystałan z usługi maniciure akurat jak była kobietą z sanepidu i ci ciekawe... Nie weszła do gabinetu manicure a powinna np. Zobaczyć narzędzia. Szefowa była przy kontroli wiem od pracownika i moje zdanie jest takie ze ewidentnie dala w łapę. Jeżeli mi jako klientce wiele rzeczy się nie podobało sanepid powinien dogłębnie takie Rzeczy sprawdzić a nie wpuszczenie do gabinetu w czasie kontroli świadczy tylko i wyłącznie o tym ze jednak mają sobie coś do zarzucenia. Aaa i tak dla informacji zainteresowanych dziewczyna która tam pracowała (jako fryzjerka i maniciurzystka) Maja chyba, już tam nie pracuje. i chwała Bogu po sama patologia taM widać

Gość gość
Szczerze nie polecam. Byłam zapisana, przyszłam na umówiona godzine, salon zamknięty, a pani która akurat wychodziła niegrzecznie rzuciła, ze na razie zamknięte. Zwolniłam sie z pracy, wieczorem miałam spotkanie na którym mi zależało, niestety nawet nikt nie zadzwonił i nie przeprosił! zabawa w firmę, brak szacunku dla klienta!!!

Gość gość
Ja polecam ją!!! To jest ta dziewczyna co tam pracowała https://facebook.com/PROFFESIONNAL.LOOK Z trudem odnalazłam i juz byłam na paznokcie wiec polecam dalej bo wiem ze kilka klientek z tego beznadziejnego salonu jej szuka Pozdrawiam wszystkich

Gość nati1029
Kochane, warto znaleźć salon marzeń na znanystylista.pl. dużo opcji, możliwości, dla każdego coś dobrego ;)

Gość uliuliulijula
Magia Blondu mój numer jeden. Pani Danusia jest godna zaufania, świetnie sobie radzi nawet z takimi trudnymi włosami jak moje.

Gość adriannnna
Mój też. Ja jeżdżę do magii blondu co miesiąc na poprawę koloru, pani Danusia super jest, pani Wiola też

Gość Maja Inspire Beauty
dziękuję bardzo za udostępnienie do mnie kontaktu dość w porę znalazłam wpisy hehe o ww salonie... zostawiam aktualny kontakt do siebie :) facebook.com/Atelier.inspirebeauty/ pozdrawiam zadowolone klientki Maja :*