Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poderwac 10 lat starszego

Polecane posty

Gość Trollowi już dziękujemy
Mam doświadczenie w terapii, więc nie mam wyssanych informacji z palca, na próbie całego globu nie są, ale i tak na większej próbie niż Ty, która myślisz, że Ty sama wszystko wiesz najlepiej bez sprawdzania. "Troll - Inaczej dziecko neostrady, pokemon atakujący fora dyskusyjne swoim bezsensownym i głupim stylem pisania oraz licznymi błędami ortograficznymi."

Gość gość
dodaj pustaku na jakiej próbie, bo wydaje mi się, że wyłącznie twojej klinicznej katoli patoli z dzielnicy zakutego dechami piśdziszczawia :D, w większości kultur na świecie męż, czyteż mąż jest wtedy kiedy jest mężny i stać go utrzymać panienkę podlotka, którą rodzyna wydaje za mąż zna, jeszcze raz, MĘŻNEGO człowieka, , który zwykle osiąga ten status dopiero gdy do czegoś w życiu dojedzie, a ukatolików faktycznie może być inaczej, ale już u chrześcijan jak żydzi, różnica zakorzeniona kulturowa między mężę i żoną jest również znacząca, katolików jest jakieś ~ 100000mln, w kulturach rozluźnioncchy religijnie również różnica nie ma większego znaczenia, wiec bajeczki o ojcu sprzedawaj u siebie w klinice w pśdziszewie 🖐️