Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto skąd się biorą wszelkie dobra materialne!

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko się bawi z życie figurkami ludzi- ,,dzień dobry paczka dla pani, dla mnie dziękuję -proszę pokwitować... ,,-co to może być? -sukienka! W końcu mam nową sukienkę!" ,,dzień dobry paczka proszę pokwitować..Szafa dostawa nowej szafki! itd. itd. Siedzę obok i pracuję, słucham tego wszystkiego i zastanawiam się kiedy ostatnio byłam z nią gdzieś w sklepie na zakupach... A na ciuchowych zakupach ? -Dochodzę do wniosku że może już tego nie pamiętać była zbyt mała...

Gość gość
A ha ha :D Przyszłością sprzedaż wysyłkowa!:D

Gość gość
Byłam z nią ostatnio w sklepie zoologicznym Wymyśliłyśmy sobie taką zabawkę dla jej zwierzaka i nie było:O Choć mówię do niej kupie ci w internecie!:D

Gość gość
ebay czy taobao to będą ostatnie sklepy które się zamkną z powodu braku zainteresowania.

Gość gość
Moje dzieci też myślą że prezenty listonosz przynosi;)

Gość gość
Szkoda czasu Jak ona siedzi w piaskownicy ja obok te kiecki przymierzam w wyobraźni jak ona się ślizga na ślizgawce ja oglądam nowe meble jak ona skacze na trampolinie ja robię zakupy w tym czasie a razem to idziemy do kina teatru zoo i w inne miejsca ciekawe. Szukanie w sklepie czegoś to łażenie bez celu dla mnie. -Ile razy może się udać że akurat znajdzie się tą rzecz? Mało prawdopodobne! Wyszukiwarka jest od takich rzeczy!