Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_Amelia

Spacerówka

Polecane posty

Gość Ola_Amelia

Witam, Powoli przymierzam się do zmiany wózka. Teraz używamy Jedo Fynn, jestem bardzo zadowolona, ale spacerówka ma parę minusów. Chcemy kupić jakąś spacerówkę, która, nie będzie zajmowała dużo miejsca, ale kosz będzie miała pojemny. Która będzie się nadawała do wycieczek po trudnym terenie(lasy), ale nie będzie jakaś ogromna i ciężka. No i żeby dawało się rozkładać do pozycji leżącej. Co możecie polecić?

Gość gość
Nie sądzę, żeby udało Ci się znaleźć wózek, który spełnił by tyle oczekiwań równocześnie. Jedno, wyklucza drugie. Albo lekka albo do lasu itd itp

To już niech będzie ciężka, ale żeby mi się na spacerze nie rozpadła :D jakieś podpowiedzi?

często włąsnie jedno wyklucza drugie.. jesli chces zpo lesie jeździć to musi mieć duże koła, za tym idzie duża waga wózka ;) my mamy quinny zapp xtra i powiem Ci, że nawet w Chorwacji po ichniejszych plażach dawał radę, mimo małych kółek. mieszkamy w bloku, więc wóz\ek na 3 piętro z dzieckiem wnosimy, jest lekki, a po złożeniu zajmuje mało miejsca.

Gość gość
Britax b-motion.... Spełnia wszystkie wymagania

Gość gość
polecam baby jogger city mini, a jezeli wersje do lasu to BJCM GT. Super spacerowka, a do tego maga wytrzymala, ja w swojej woze juz trzecie dziecko

Gość gość
Britax b-motion i baby jogger są właściwie identyczne ;-) b-motion ma pompowane koła i jest tańszy :-) obydwa są super.

Gość gość
za dużo na raz byś chciała :) to znaczy wiem, że to nie są duże wymagania ale wg producentów wózków chyba tak :P My mamy baby design enjoy, po lesie dał radę ale on jest taki bardziej "miejski" a i kosz na zakupy mały, a gdy dziecko śpi to utrudniony dostęp

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html