Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż chce abym nosiła garsonki

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata. Jestem wysoka i zgrabna. Mój mąż chce abym nosiła garsonki to pomysł mojej teściowej. Mój codzienny styl to sportowa elegancja. Myślę że naprawdę wyglądam ok. Rozumiem, dziewczyny co mają dress code w pracy i muszą tak się ubierać, ale ja nie mam takiej pracy. Może któraś z was przesłała mi ciekawą stylizację z garsonką która mogłaby mnie przekonać. Proszę o opinie.

Gość gość
podczas seksu z mężem jesteś w garsonce czy zdejmujesz stanik i majtki? ile masz wzrostu?

daj spokój, "mąż chce, teśćiowa chce"....co za masakra, a TY chcesz ?? chyba masz swój rozum. Ubieraj się tak jak chcesz i jak Ci wygodnie, zgodnie ze swoim stylem

Gość gość
to powiedz, że ty chcesz, żeby on codziennie nosił garnitur

Gość gość
wpisałam w google grafika 'sportowa elegancja' i na każdym zdjęciu są gacie, koszula i garsonka. rozumiem, że mąż po prostu chciałby, abyś zakładała zamiast tych gaci spódnicę?

Gość gość
On nosi codziennie garnitur.

Gość gość
nie powiem ze .... tak dobrze zarlo i zdechlo

Gość gość
gratuluję małżeństwa z mamisynkiem. Jakoś to argumentuje?

Gość gość
Kobieta powinna ubierać się dla męża, więc jak nie chcesz żeby się oglądał za innymi, to zakładaj na siebie to, co on ci sugeruje

Gość gość
nie autorka błąd, kobieta ubiera się dla innych kobiet. I skoro wychodzę na 10h (z dojazdami) do pracy i przez te 10h nie widzę męża, to dlaczego mam się ubierać tak jak on chce? Zresztą on ubrałby mnie w miniówki ledwo zakrywające tyłek, a pracuję w banku

Gość gość
Następna wp******lająca się teściowa? No litości, czy ty sugerujesz mężowi i jego matce co mają nosić? Oboje mają do ciebie szacunek jak do manekina sklepowego.

Gość gość
To ubierajcie się jak chcecie dziewczyny, ale nie miejcie później do swoich facetów pretensji, że oglądają się za innymi

Gość gość
a za nią będą się oglądać inni i kto na tym straci? Nie założyłabym garsonki nawet jakby mi za to zapłacili...a już napewno nie dla kogoś

Gość gość
to sądzisz, że powinnam do pracy zakładać mini a za miesiąc nie mieć co jeść, bo mnie wyrzucą z pracy? (mąż aktualnie nie pracuje, bo szuka nowej pracy)