Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOSTAŁA MI TYLKO MAMA ...

Polecane posty

Gość gość

Tata zmarł gdy miałam 15 lat została mi tylko mama Mam 23 lata jak by mi jej zabrakło nie dałabym sobie rady; (

Gość gość
Ciężko Ci jest kotku studentko?

Gość gość
Z Życiem nie poradziła bym sobie z moim rodzeństwem co walczy o majątki bo im mało a mają 100 razy więcej niż ja. Jeśli chodzi o pracę to zaczełam pierwszą gdy miałam 16 lat przez wakacje zawsze pracowałam, teraz mam stałą ale za najniższą krajową bardziej chodzi że Nikogo bliskiego nie mam zero wsparcia, widoku na przyszlosc. .

Gość gość
ale chyba masz oparcie w swoim chłopaku?

tylko nie pisz "zero widoku na przyszłość" nie jesteś wróżka, nie wiesz co dobrego może Cię w najbliższym czasie spotkać...życie bywa zaskakujące, tylko zmień myślenie na pozytywne bo szkoda życia, jest jedno, głowa do góry, młoda jesteś :)

jestes jeszcze mloda:))Cale zycie przed toba stoi otworem :))korzystaj z jego urokow ,nie zamartwiaj sie:)))wazne ze masz kogo kochac:))Mamusie:))

Gość gość
Nie mam oparcia w chłopaku jest bo jest On mnie tylko wykańcza nerwowo i psychicznie ja najgorsza jestem nic nie umiem On wszystko potrafi ja jestem tepa On mądry itd... Nawet zwyzywa mnie gdy nie zrobię zakupów a on akurat na week przyjedzie ;/ Ten dział z nim raczej musze zakończyć ja mam za słabą psychikę na takiego trepa

Gość gość
wez biblie i czytaj codziennie modlac sie o swiatlo ducha swietego przed kazdym jej otwarciem ta ksiazka rozmawia tylko z tymi ktorzy wierza ze byla napisana pod nadchnieniem Ducha

zmien swoje dotychczasowe zycie:) chociaz sprobuj, takiego chlopaka za drzwi ,nie jest ciebie wart:))Chlopak ten bedzie twoim przeklenstwem zyciowym:O

Gość gość
Wiem ale ciężko mi jest...Ciężko też o fajnego faceta który będzie kochał wspierał i dawał poczucie wartości;/

Gość gość
ale po co sie zadreczasz myslami na zapas??? mama zyje i jest zdrowa, nie mysl o tym co bedzie. Kazdy z nas umrze dlatego trzeba sie cieszyc kazdym dniem. ja tez mam tylko mame i wcale o takich rzeczach nie mysle bo bym sie zalamala