Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co dziewczyny mają konta na serwisach randkowych jak nie odpisują?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Po co dziewczyny zakładają konta na serwisach randkowych, wrzucają zdjęcia i wogóle nie odpisują. Na może 50 dziewczyn różnych tylko dwie odpisały. Reszta w ogóle. W takim razie po co piszą na profilach, że są wolne i po co wogóle zakładają konta? Mogłyby przecież napisać typu: "Nie jesteś w moim typie" i bym wiedział na czym stoję. A większość portali ma informację kiedy ostatnio logowała się osoba. I widać totalną ignorację. Po co konto?

Gość gość
jak nie odp to chyba oczywiste ze nie sa zainteresowane

Gość gość
miałam kiedyś konto i faceci szybko mnie oduczyli kulturalnego zachowania, nakazującego odpisywac na wszystkie wiadomosci. Napisanie krótkiej wiadomości "dziękuję, nie jestem zainteresowana" powodowało potok żali, pretensji i bluźnierstw. Zresztą kobiety są zasypywane wiadomosciami, z reguły wysyłanych przez facetów kopiuj wklej hurtem do wszystkich, trzeba by miec duzo wolnego czasu

Gość gość
Miałam kiedyś konto na przeznaczeni.pl, ale stwierdziłam, że mi się nie podoba ta forma zawierania znajomości i wykasowałam zdjęcia. Wtedy już nikt do mnie nie pisał.

Gość gość
Po pierwsze faceci są różni. Ja bym zrozumiał jakby napisała: "teraz nie mogę". To tak dużo czasu parę sekund wybić kilka znaków? Po drugie nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Po trzecie gdy chciałem się umówić na spotkanie dlaczego nie odpisuje? Po czwarte nawet jak nie ma czasu to można napisać w nocy, albo na przykład za 2 dni. Ale tydzień i nic? Ma czas by się zalogować a nie ma napisać kilkanaście znaków na klawiaturze?! Dziwne!

Gość gość
A ja założyłam konto na portalu aby nawiązać znajomość z własnym mężem ( dowiedziałam sie od sąsiadki, że wyhaczyła gdzieś ten profil i o zgrozo ze zdjęciem" - ale mam ubaw a jednocześnie serce mi pęka, że jednak on to on...i że podobno szczęśliwy ze mną na pozór spokojny urzędas szuka mocnych wrażeń, zbieram nadal te wiadomości skrzętnie i w odpowiednim czasie wszystko mu pokażę wraz z papierami rozwodowymi. Chociaż własnie ...może powinnam umówic sie z nim na randkę? ;-) no ja już napisałam po co mi to konto było...dlatego nie odpisuję innym - tylko mężusiowi, który jak sie okazuje jest fantastą i mitomanet erotycznym.

Może po prostu nie są Tobą zainteresowane , a jak powiedzą Ci to wprost to się zbulwersujesz potwornie :P

nie chcą wdawać się w zbędne dyskusje, tak to pociągnąłbyś temat, a one chcą tego uniknąć. prosty przekaz, nie odpisują- nie są zainteresowane, więc nie łudź się na zbyt wiele po takim portalu.

Gość gość
pisz do brzydkich i grubych, odpisują zawsze

Gość gość
Jak nie są zainteresowane to po co się rejestrowały. Jak napisałem wyżej faceci są różni i nie wrzuca się wszystkich do jednego worka. Kto tak postępuje z tym jest coś nie tak i jest poprostu uprzedzony i prawdopobnie one nie znajdą w końcu nikogo. Jeśli piszesz z kimś nawet jak kogoś masz albo szukasz to światczy dobrze o Tobie, bo jesteś otwarta na ludzi niż nie odpisując i być zamknięta i odizolowana od ludzi.

Gość gość
Ja ci odpowiem dlaczego. NIE CHCĘ MI SIĘ ODPISYWAC. Mam konto na portalu i dostaje mase wiadomosci, dzis sie zalogowalam i dostalam wczoraj 37 nowych wiadomosci :O musialabym siedziec mase czasu tam i odpisywac kazdemu ze nie jestem zainteresowana, zaraz bym dostala kilka odpowiedzi a moze jednak ? mozemy sie spotkac na kawe i pogadac ? inni z kolei pisza wtedy A ZA KASE ? DAM 500 zl dyskretnie :O taka jest prawda na portalach, wiekszosc faceci to zalosne gnoje, smiecie, dziffkarze, zonaci i inne patole. Zazwyczaj sama pisze, gdy zobacze jakis ciekawy profil i ciekawa osobe na fotkach :) a to rzadko sie zdarza, podejrzewam ze wiekszosc dziewczyn ma podobnie, mase spamu, glupot, kretynskich propozycji, durnych pyttan typu CO TAM ? :O

Gość gość
wiekszosc faceci to zalosne gnoje, smiecie, dziffkarze, zonaci i inne patole. x Jestem sam bo nie jestem żadnym z nich :( Dziwne jesteście

Gość gość
Dziwne jesteście. Jest cała masa normalnych facetów co chcą poznać dlatego piszą do was. Piszą bo poważnie podobają wam się. Czy to źle? Co w tym złego, że chce się z wami umówić na kawę, jak nie macie nikogo?! Facet też potrzebuje normalnej dziewczyny a jak ma was poznać jak nie chcecie się umówić?

Gość gość
Nie masz czasu odpisywać? A masz czas siedzieć i logować na portalu? Dziwna jesteś!

Gość gość
Ma czas, ale żeby odpisywać tym,którzy jej się podobają, tak trudno ci to ogarnąc?

Gość gość
dokladnie, po co odpisywac komus kto nam sie nie podoba ? sama mialam konto na sympatii i rzadko odpisywalam, tylko gdy ktos naprawde mi sie spodobal, zaciekawil opisem, czuc to od pierwszych dwoch wiadomosci ze bedzie fajna rozmowa, sama tez czasami do kogos napisalam...99% wiadomosci nie czytalam tylko spojrzalam na fotke i/lub pierwsze zdanie i do kosza, szkoda czasu

Gość gość
A po to żeby nie trzymać w nie pewności. Faceci na ogół nie lubią tego. Lubią jasne sytuacje: tak, nie albo zobaczymy. Mówicie o opisach: hipokryzji, bo opisach jest w 90%: :-), napisz jak się nie boisz, ;-), lub podobie co lubie lub czego nie lubie. Jak mam rozmawiać z nimi choćbym nie wiem jakie miał zdjęcia gdy np. Co słychać?, Co robisz?, Czym się interesujesz? nikt nie odpisuje. Jak zwykły facet ma zacząć rozmowę z wami jak nie ma szansy?

Gość gość
A jakbym wam się jakiś chłopak bardzo podobał i wam w ogóle nie odpisywał. Albo jak chcesz się czegoś o nim dowiedzieć to musisz coś napisać do niego. Od czegoś trzeba zacząć tą rozmowę. Jakbyś się poczuła kiedy chłopak który Ci się podobał nie odpowiadał na żadne wiadomości (u chłopaków tak nie jest, bo chłopaki zazwyczaj odpisują)? W żaden sposób nie mogłabyś nawiązać znajomości!

Gość gość
u chłopaków tak nie jest, bo chłopaki zazwyczaj odpisują xxx to bys sie zdziwił :D wielu facetow nie odpisuje, albo odpisują jedną, dwie wiadomosci i przestają sie odzywac, wielu ma wysokie wymagania, innym po prostu sie nie podobam, inni faceci zwyczajnie nie wiedzą po co mają konto na portalu, odpisuja ze z nudów... faceci nie roznią sie pod tym względem od kobiet, tylko desperaci odpisują do kazdego, pisza do kazdego i spedzają na portalu kilka godzin online :D

Gość gość
A może mają konto fikcyjne, to znaczy wcale się nie zamierzają umawiać? Ja wiele lat temu założyłam konto, bo był tam ktoś, kto mnie interesował z kogo znałam z widzenia. Zaraz potem spotkałam kogoś innego i ani razu z tego konta nie skorzystałam Potem o nim zapomniałam, dopóki po kilku latach nie przyszedł jakiś e-mail z serwisu. Ale nikogo nie oszukuję, bo mój profil jest pusty. Nie ma zdjęcia, nie ma żadnych danych z informacjami, że kogoś szukam. Ale może ktoś inny wypełni profil, chcąc jak ja nawiązać kontakt z kimś znajomym z widzenia czy jak ktoś tu napisał, z własnym niewiernym mężem.

Gość gość
"gość dziś A jakbym wam się jakiś chłopak bardzo podobał i wam w ogóle nie odpisywał. Albo jak chcesz się czegoś o nim dowiedzieć to musisz coś napisać do niego. Od czegoś trzeba zacząć tą rozmowę. Jakbyś się poczuła kiedy chłopak który Ci się podobał nie odpowiadał na żadne wiadomości (u chłopaków tak nie jest, bo chłopaki zazwyczaj odpisują)". Mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu, gdy zobaczyłam, jakie dyrdymały piszesz. Widać, że nie jesteś kobietą. Bardzo często nam kobietom nie odpisują mężczyźni, na których nam zależy, a nawet tacy, których kochamy. I nie mówię o tych poznanych na portalach randkowych, tylko w rzeczywistości, którzy w dodatku sami nas prosili o numer albo z którymi nawet się dłużej znaliśmy czy dłużej spotykaliśmy. Żyjesz w jakimś innym świecie, bo tak mężczyźni często robią. Niejedna kobieta, która była z takim w związku, chorowała potem na depresję przez takie kończenie związku bez słowa. Znikanie to Wasza specjalność.

Gość gość
Do mnie też pisało tylu facetów, że za dużo wysiłku aby wszystkim odpisywać i tłumaczyć dlaczego jestem niezainteresowana rozmową akurat z nim. A na badoo nawet nie mogłam wszystkim odpowiedzieć, bo nie byłam uwierzytelniona.

Gość gość
Ja tam na początku byłam miła i odpisywałam nawet na zwykłe "hej", ale potem dostałam dziesięć razy tyle "hej", więc już tylko oglądałam zdjęcia tych hejów. Przestałam też odpisywać też na teksty w stylu "bardzo zainteresował mnie twój profil....", a ja na profilu nie miałam nic oprócz zdjęcia i wymienionych kilku rzeczy, które lubię i jakoś nikt się nie odniósł do tych rzeczy, tylko strzelali gotową wiadomość do wklejenia, że mój profil jest taki interesujący :/

Gość gość
No to nie wiem jak do was dotrzeć. Co ma zrobić chłopak, żeby poznać dziewczynę przez internet? Gdzie ma ma szukać, jak żadna nie chcę nawet z nim pisać? Co ma zrobić, przecież coś musi na początku coś napisać? No dziewczyny, zrozumcie jego ciężkie położenie.

Gość gość
ile masz lat? że Ci nie odpisują? dziewczyny lub kobiety to też ważne

Gość gość
25. Ale wiek nie ma znaczania. interesują mnie 20-30. Czy to źle? W opisach najczęściej: :-) emotikony

Gość gość
Jakie serwisy dziewczyny polecacie?

Gość gość
Zrozumicie. Ja chcę poznać dziewczynę, a nie jestem oszołomem który zależy wykorzyć w jednym celu.

Gość gość
Ja to mam mega fun Zalozylem konto na paru popularnych portalach Polskich i wiecej dziewczyn zza granicy do mnie pisze niz Polek XD