Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne wypowiedzi Tuska po Angielsku i... jak się nauczył angielskiego?

Polecane posty

Gość gość

No dziś widziałem rozmowę Tuska z Obama na YT i powiem wam, że byłem pod wrażeniem jego angielskiego. Zacząłem czytać też o tym jakimi metodami go uczyli i nie wiem ile w tym prawdy ale podobno wiele osób, które chcą szybko nauczyć się angielskiego na wysokim poziomie korzystają z Nativ Speakera i dziwnych technik jak Afirmacje do nauki czy nauka poprzez hipnozę... Znalazłem nawet takie afirmacje do nauki http://hepika.pl/szybka-i-skuteczna-nauka-jezyka-obcego i maja dużo pozytywnych opinii - czy ktoś z was z nich korzystał?

Gość gość
pięknie mówi po francusku

Gość gość
No spore postępy zrobił - to fakt. A o tych metodach słyszałem kiedyś w TV - mówili, że dużo ludzi korzysta z nich w Anglii, w USA, Niemczech... W Polsce nie tak bardzo popularne

Gość gość
hipnoza na pewno działa

Gość gość
Jeśli interesuje Cię skuteczna nauka angielskiego, zapraszamy Was na kurs języka skonstruowany tak, by znacząco podnieść Twój poziom komunikacji! Wychodząc naprzeciw potrzebom kursantów zdecydowaliśmy się wprowadzić PROMOCJĘ i w chwili obecnej koszt uczestnictwa w kursie to tylko 10zł miesięcznie! Liczba promocyjnych miejsc ograniczona! :) Więcej informacji na stronie: https://akademiaexpertow.pl/cdn/premium/b6218ebd353098e2a0c28db6c9c3934e.html Zapraszamy również na naszą stronę na fb TryTalk Dołącz do nas! :)

Gość gość
Pięknie mówił do Obamy "huu ja eeeee" :-):-):-)

Ważne to jest przekazać co się chce a błędy zdarzają się każdemu na początku nauki. Ja podziwiam osoby, które mimo to się nie poddają. Dla mnie Pan Tusk w pewnym sensie był motywacją, bo nie mówił super poprawnie a mimo tego się nie poddawał. Poszedłem w jego ślady i sam zacząłem się uczyć języka. 

U mnie sprawdza się NAUKA ANGIELSKIEGO METODĄ DZIECKA, dzięki niej moja bariera językowa się przerwała. Przekazuje to co chce przekazać i się nie boję. Nie wyobrażam sobie teraz pracować bez tej znajomości języka, dla mnie to teraz kluczowe w pracy i przyszłość bez znajomości języka nie będzie kolorowa.