Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu Królicza sie odpaliła jak fajerwerek. Przyznaje ze mnie to śmieszy. Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Україна napisał: nara I trzymaj się tego, ...o.xie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burak cukrowy 4 Napisano 3 godziny temu Ile razy wspominała męża? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Tu takie g... jak moon może napisać dowolne kłamstwo i to po prostu przechodzi I ciekawe upośledzona Madziu, czy będziesz tak rechotała, gdy jutro nazwie cię łysym klaunem Masz moje słowo, że będzie dostawał ode mnie podobne reakcje (a z zasady nie lajkuję hejterów, ale dla ciebie zrobię wyjątek, gruba ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tu takie g... jak moon może napisać dowolne kłamstwo i to po prostu przechodzi I ciekawe upośledzona Madziu, czy będziesz tak rechotała, gdy jutro nazwie cię łysym klaunem Masz moje słowo, że będzie dostawał ode mnie podobne reakcje (a z zasady nie lajkuję hejterów, ale dla ciebie zrobię wyjątek, gruba ;)). Ależ jadu od Ciebie się wylewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Królicza sie odpaliła jak fajerwerek. Przyznaje ze mnie to śmieszy. Hihi. Chciałabym mieć tyle czasu co ona Ale nie zazdroszczę i wolę swoją niezależność Wracam z tyrki i muszę przebić się przez korki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Ależ jadu od Ciebie się wylewa. Dobrze, że ty pałasz miłością do świata (te wszystkie szlory i szma.ty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Україна 15 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak g... w przeręblu to Ty się teraz miotasz. Ojojoj, ale zapiekło Dokładnie tak to właśnie brzmiało, nie radziłaś sobie w robocie ze zbyt "wydelikaconą" psyche i miałaś dość. Ale dobrze. Miało boleć. W ogóle każdy to i tak chyba pamięta, więc na nic Twoje tłumaczenia z podręcznej d... Edytowano 3 godziny temu przez Україна Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chciałabym mieć tyle czasu co ona Ale nie zazdroszczę i wolę swoją niezależność Wracam z tyrki i muszę przebić się przez korki Ale przecież masz tyle samo, a nawet więcej, bo siedzisz tu nocami. Co ty właściwie robisz w tej pracy? Stoisz w czarnym, głupim uniformie i gapisz się w kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Ależ jadu od Ciebie się wylewa. Ogrom kompleksów ma ta bezrobotna baba na łasce męża. A wiesz, że jej mąż zanim zaczęła się z nim spotykać był żonaty? I miał małe dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Україна napisał: Jak g... w przeręblu to Ty się teraz miotasz. Ojojoj, ale zapiekło Dokładnie tak to właśnie brzmiało, nie radziłaś sobie w robocie ze zbyt "wydelikaconą" psyche i miałaś dość. Ale dobrze. Miało boleć. Urojenia sprawstwa są zapewne dość typowe dla kogoś tak przegranego jak ty (policzyłeś kiedyś swoje kosze, które dostałeś na kafe? Każda cię koncertowo odwaliła ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale przecież masz tyle samo, a nawet więcej, bo siedzisz tu nocami. Co ty właściwie robisz w tej pracy? Stoisz w czarnym, głupim uniformie i gapisz się w kafe? Psychiatra pilnie.. W kartach u mamy to widzisz? Walizka spakowana do Zielonej Góry? Bo kiedyś gapa pęknie i znajdzie normalną kobietę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ogrom kompleksów ma ta bezrobotna baba na łasce męża. A wiesz, że jej mąż zanim zaczęła się z nim spotykać był żonaty? I miał małe dziecko Ale przynajmniej nie jeździł na "odszczał" dzików w urojeniach starej, grubej baby po rozwodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burak cukrowy 4 Napisano 3 godziny temu Krulik Pan Mąż kazał ci wywalić bufet na widok onanów z kafeterii? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ogrom kompleksów ma ta bezrobotna baba na łasce męża. A wiesz, że jej mąż zanim zaczęła się z nim spotykać był żonaty? I miał małe dziecko Domyślam się. Te kompleksy się wylewają oczami i uszami. A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. Z tym, że ten alkohol do najtańszych nie należy, więc pewnie się zadowala bitterolem z BIEDRONKI. Miłego dnia Madziu tak w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Psychiatra pilnie.. W kartach u mamy to widzisz? Walizka spakowana do Zielonej Góry? Bo kiedyś gapa pęknie i znajdzie normalną kobietę. No ale ja zadałam konkretne pytanie - siedzisz non stop na kafe i piszesz non stop o innych, że mają dużo czasu. To się nie klei logicznie, jak niskie trzeba mieć IQ, żeby tego nie widzieć? Serio pytam. Mówiłam ci już, skończ się lokować - jesteś dla niego za gruba, za brzydka, za stara i za tępa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. 12 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Wstał i się awanturuje. Prawie doszło do rękoczynu. Biada mu bo krzywdę ja potrafię zrobić. 6 godzin temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Typowa melina alkoholików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Domyślam się. Te kompleksy się wylewają oczami i uszami. A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. Z tym, że ten alkohol do najtańszych nie należy, więc pewnie się zadowala bitterolem z BIEDRONKI. Miłego dnia Madziu tak w ogóle I dla Ciebie dobrego dnia. Nie daj się jej i pamiętaj cycki do przodu. Jeszcze zakupy i jeden cmentarz do odwiedzenia no i w domu coś trzeba zrobić Ja tam lubię swoje spokojne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu I cisza... IQ Madzi niestety klękło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 14 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tu takie g... jak moon może napisać dowolne kłamstwo i to po prostu przechodzi I ciekawe upośledzona Madziu, czy będziesz tak rechotała, gdy jutro nazwie cię łysym klaunem Masz moje słowo, że będzie dostawał ode mnie podobne reakcje (a z zasady nie lajkuję hejterów, ale dla ciebie zrobię wyjątek, gruba ;)). Przecież w tym akurat prawdę napisał, co przyznaję mu niechętnie. Też to widziałem. Wydźwięk tamtych słów był jasny. Następnym razem może meżulka bardziej pilnuj z tym co tu wypisuje, albo samą siebie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Domyślam się. Te kompleksy się wylewają oczami i uszami. A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. Z tym, że ten alkohol do najtańszych nie należy, więc pewnie się zadowala bitterolem z BIEDRONKI. Miłego dnia Madziu tak w ogóle Muszę się przelogować, bo nie mam już reakcji na tym koncie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Buuuu napisał: Przecież w tym akurat prawdę napisał, co przyznaję mu niechętnie. Też to widziałem. Wydźwięk tamtych słów był jasny. Następnym razem może meżulka bardziej pilnuj z tym co tu wypisuje, albo samą siebie. Też to widziałam, bo to był mój post. A kim ty właściwie jesteś, bo nie widziałam tu żadnych innych twoich produkcji, prócz tych, dotyczących mnie? Wychodzi na to, że masz nick, służący wyłącznie do łażenia za mną z bólem du.py Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Muszę się przelogować, bo nie mam już reakcji na tym koncie No to jak, Madziu - będzie logiczna odpowiedź na logiczne pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: I dla Ciebie dobrego dnia. Nie daj się jej i pamiętaj cycki do przodu. Jeszcze zakupy i jeden cmentarz do odwiedzenia no i w domu coś trzeba zrobić Ja tam lubię swoje spokojne życie I to się szanuje. Ja się nie mogę doczekać 1 listopada bo poza odwiedzanymi grobami (kocham widok zniczy o zmierzchu…) czeka nas uroczysta, rodzinna kolacja. Widzimy się rzadko wszyscy. A i ciocia która zawsze mi imponowała będzie. Kobietę na poziomie. Nie wywodzę się z plebsu jak podręczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: I to się szanuje. Ja się nie mogę doczekać 1 listopada bo poza odwiedzanymi grobami (kocham widok zniczy o zmierzchu…) czeka nas uroczysta, rodzinna kolacja. Widzimy się rzadko wszyscy. A i ciocia która zawsze mi imponowała będzie. Kobietę na poziomie. Nie wywodzę się z plebsu jak podręczna. A coś po francusku z błędami będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Też to widziałam, bo to był mój post. A kim ty właściwie jesteś, bo nie widziałam tu żadnych innych twoich produkcji, prócz tych, dotyczących mnie? Wychodzi na to, że masz nick, służący wyłącznie do łażenia za mną z bólem du.py No ale to był jasny przekaz, tak czy siak. A że nie poznajesz mnie to nie mój problemo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 3 godziny temu Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: No ale ja zadałam konkretne pytanie - siedzisz non stop na kafe i piszesz non stop o innych, że mają dużo czasu. To się nie klei logicznie, jak niskie trzeba mieć IQ, żeby tego nie widzieć? Serio pytam. Mówiłam ci już, skończ się lokować - jesteś dla niego za gruba, za brzydka, za stara i za tępa. Ale pracowita jak Brum w ciasnych butach Zdrowia życzę zazdrośnico o wadze 40 kg z rozmiarem piersi AA. Dlatego stąd hejt na fajne laski, że wyglądają lepiej od ciebie. Ja nikogo nie szukam i z braku laku nie biorę się za żonatych z dziećmi. Ty się wzięłaś. Jak myslisz dlaczego? Bo wolny i normalny raczej nie spojrzy na ciebie. (poczytaj co piszesz i jak się zachowujesz furiatko ) Wstyd się z tobą gdzieś pokazać. Gina jest młodsza od ciebie, więc wara od niej leniu śmierdzący 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Larry Flynt napisał: Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę Gapcia welcome. Idealne małżeństwo. Forumowe. Madzia, on chyba faktycznie został wymyślony na potrzeby forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Buuuu napisał: No ale to był jasny przekaz, tak czy siak. A że nie poznajesz mnie to nie mój problemo. A, wybacz, cycuchu, już się poprawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach