Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Śpiewam Plamę na ścianie

Polecane posty

Tu takie g... jak moon może napisać dowolne kłamstwo i to po prostu przechodzi 🙂 

I ciekawe upośledzona Madziu, czy będziesz tak rechotała, gdy jutro nazwie cię łysym klaunem 😉 Masz moje słowo, że będzie dostawał ode mnie podobne reakcje (a z zasady nie lajkuję hejterów, ale dla ciebie zrobię wyjątek, gruba ;)). 

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Tu takie g... jak moon może napisać dowolne kłamstwo i to po prostu przechodzi 🙂 

I ciekawe upośledzona Madziu, czy będziesz tak rechotała, gdy jutro nazwie cię łysym klaunem 😉 Masz moje słowo, że będzie dostawał ode mnie podobne reakcje (a z zasady nie lajkuję hejterów, ale dla ciebie zrobię wyjątek, gruba ;)). 

Ależ jadu od Ciebie się wylewa. 

4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Królicza sie odpaliła jak fajerwerek. Przyznaje ze mnie to śmieszy. Hihi. 

Chciałabym mieć tyle czasu co ona 😉

Ale nie zazdroszczę i wolę swoją niezależność 💪Wracam z tyrki i muszę przebić się przez korki 😉

Jak g... w przeręblu to Ty się teraz miotasz. Ojojoj, ale zapiekło 😄 Dokładnie tak to właśnie brzmiało, nie radziłaś sobie w robocie ze zbyt "wydelikaconą" psyche i miałaś dość. Ale dobrze. Miało boleć. W ogóle każdy to i tak chyba pamięta, więc na nic Twoje tłumaczenia z podręcznej d...

Edytowano przez Україна

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Chciałabym mieć tyle czasu co ona 😉

Ale nie zazdroszczę i wolę swoją niezależność 💪Wracam z tyrki i muszę przebić się przez korki 😉

Ale przecież masz tyle samo, a nawet więcej, bo siedzisz tu nocami. Co ty właściwie robisz w tej pracy? Stoisz w czarnym, głupim uniformie i gapisz się w kafe? 

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Ależ jadu od Ciebie się wylewa. 

Ogrom kompleksów ma ta bezrobotna baba na łasce męża. A wiesz, że jej mąż zanim zaczęła się z nim spotykać był żonaty? I miał małe dziecko  😏

Przed chwilą, Україна napisał:

Jak g... w przeręblu to Ty się teraz miotasz. Ojojoj, ale zapiekło 😄 Dokładnie tak to właśnie brzmiało, nie radziłaś sobie w robocie ze zbyt "wydelikaconą" psyche i miałaś dość. Ale dobrze. Miało boleć.

Urojenia sprawstwa są zapewne dość typowe dla kogoś tak przegranego jak ty (policzyłeś kiedyś swoje kosze, które dostałeś na kafe? Każda cię koncertowo odwaliła ;))

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ale przecież masz tyle samo, a nawet więcej, bo siedzisz tu nocami. Co ty właściwie robisz w tej pracy? Stoisz w czarnym, głupim uniformie i gapisz się w kafe? 

Psychiatra pilnie.. W kartach u mamy to widzisz? Walizka spakowana do Zielonej Góry? 😘Bo kiedyś gapa pęknie i znajdzie normalną kobietę.

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ogrom kompleksów ma ta bezrobotna baba na łasce męża. A wiesz, że jej mąż zanim zaczęła się z nim spotykać był żonaty? I miał małe dziecko  😏

Ale przynajmniej nie jeździł na "odszczał" dzików w urojeniach starej, grubej baby po rozwodzie 😎

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Domyślam się. Te kompleksy się wylewają oczami i uszami. A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. Z tym, że ten alkohol do najtańszych nie należy, więc pewnie się zadowala bitterolem z BIEDRONKI. Miłego dnia Madziu tak w ogóle 🌹

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Psychiatra pilnie.. W kartach u mamy to widzisz? Walizka spakowana do Zielonej Góry? 😘Bo kiedyś gapa pęknie i znajdzie normalną kobietę.

No ale ja zadałam konkretne pytanie - siedzisz non stop na kafe i piszesz non stop o innych, że mają dużo czasu. To się nie klei logicznie, jak niskie trzeba mieć IQ, żeby tego nie widzieć? Serio pytam. 

Mówiłam ci już, skończ się lokować - jesteś dla niego za gruba, za brzydka, za stara i za tępa. 

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce.

12 godzin temu, Myrtle Gordon napisał:

Wstał i się awanturuje. Prawie doszło do rękoczynu. Biada mu bo krzywdę ja potrafię zrobić. 

6 godzin temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Typowa melina alkoholików.

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Domyślam się. Te kompleksy się wylewają oczami i uszami. A kto wie, czy aperol nie wleciał rano, stąd ta projekcja o alkoholiczce. Z tym, że ten alkohol do najtańszych nie należy, więc pewnie się zadowala bitterolem z BIEDRONKI. Miłego dnia Madziu tak w ogóle 🌹

I dla Ciebie dobrego dnia. Nie daj się jej i pamiętaj cycki do przodu. Jeszcze zakupy i jeden cmentarz do odwiedzenia no i w domu coś trzeba zrobić 🍁😊Ja tam lubię swoje spokojne życie 💙💚

11 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Przecież w tym akurat prawdę napisał, co przyznaję mu niechętnie. Też to widziałem. Wydźwięk tamtych słów był jasny. Następnym razem może meżulka bardziej pilnuj z tym co tu wypisuje, albo samą siebie.

• Haha 1

8 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Muszę się przelogować, bo nie mam już reakcji na tym koncie 😘😄

• Haha 1

1 minutę temu, Buuuu napisał:

Przecież w tym akurat prawdę napisał, co przyznaję mu niechętnie. Też to widziałem. Wydźwięk tamtych słów był jasny. Następnym razem może meżulka bardziej pilnuj z tym co tu wypisuje, albo samą siebie.

Też to widziałam, bo to był mój post.

A kim ty właściwie jesteś, bo nie widziałam tu żadnych innych twoich produkcji, prócz tych, dotyczących mnie? Wychodzi na to, że masz nick, służący wyłącznie do łażenia za mną z bólem du.py 🙂 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

I dla Ciebie dobrego dnia. Nie daj się jej i pamiętaj cycki do przodu. Jeszcze zakupy i jeden cmentarz do odwiedzenia no i w domu coś trzeba zrobić 🍁😊Ja tam lubię swoje spokojne życie 💙💚

I to się szanuje. Ja się nie mogę doczekać 1 listopada bo poza odwiedzanymi grobami (kocham widok zniczy o zmierzchu…) czeka nas uroczysta, rodzinna kolacja. Widzimy się rzadko wszyscy. A i ciocia która zawsze mi imponowała będzie. Kobietę na poziomie. Nie wywodzę się z plebsu jak podręczna. 🌹💜🌹💜🌹

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

I to się szanuje. Ja się nie mogę doczekać 1 listopada bo poza odwiedzanymi grobami (kocham widok zniczy o zmierzchu…) czeka nas uroczysta, rodzinna kolacja. Widzimy się rzadko wszyscy. A i ciocia która zawsze mi imponowała będzie. Kobietę na poziomie. Nie wywodzę się z plebsu jak podręczna. 🌹💜🌹💜🌹

A coś po francusku z błędami będzie? 😎

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Też to widziałam, bo to był mój post.

A kim ty właściwie jesteś, bo nie widziałam tu żadnych innych twoich produkcji, prócz tych, dotyczących mnie? Wychodzi na to, że masz nick, służący wyłącznie do łażenia za mną z bólem du.py 🙂 

No ale to był jasny przekaz, tak czy siak. A że nie poznajesz mnie to nie mój problemo. 🙂 

Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę 😉

• Haha 1

9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

No ale ja zadałam konkretne pytanie - siedzisz non stop na kafe i piszesz non stop o innych, że mają dużo czasu. To się nie klei logicznie, jak niskie trzeba mieć IQ, żeby tego nie widzieć? Serio pytam. 

Mówiłam ci już, skończ się lokować - jesteś dla niego za gruba, za brzydka, za stara i za tępa. 

Ale pracowita jak Brum w ciasnych butach 😘Zdrowia życzę zazdrośnico o wadze 40 kg z rozmiarem piersi AA. Dlatego stąd hejt na fajne laski, że wyglądają lepiej od ciebie. Ja nikogo nie szukam i z braku laku nie biorę się za żonatych z dziećmi. Ty się wzięłaś. Jak myslisz dlaczego? 😋Bo wolny i normalny raczej nie spojrzy na ciebie. 

(poczytaj co piszesz i jak się zachowujesz furiatko 🤦) Wstyd się z tobą gdzieś pokazać. 

Gina jest młodsza od ciebie, więc wara od niej leniu śmierdzący 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Larry Flynt napisał:

Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę 😉

Gapcia welcome. Idealne małżeństwo. Forumowe. Madzia, on chyba faktycznie został wymyślony na potrzeby forum 🌹🌹🌹

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się