Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca czy mam szansę?

Polecane posty

Gość gość

Mam wykształcenie wyższe, prawo jazdy, j. ang. na poziomie średnim. Natomiast nie mam dośw. w kierowaniu ludźmi, w branży spożywczej - o tyle o ile się orientuję. Pytanie, czy poradziłabym sobie na tym stanowisku? Czy ktoś z Was startował do takiej pracy - "kierownik magazynu" od zera, bez doświadczenia i sobie poradził? Ogólnie czy ktoś kto wcześniej nie zarządzał ludźmi dał sobie radę z czasem ? Ogłoszenie brzmi tak: Do zadań wybranej osoby będzie należało: planowanie i koordynacja prac magazynowych w oparciu o plany i zamówienia klienta, wspólpraca z działem transportu w celu planowania wysyłek, kontrola nad obiegiem dokumentacji produkcyjnej-magazynowej, kontrola przebiegu procesów w celu zapewnienia jakosci produktu z specyfikacją klienta; podejmowanie działań ukierunkowanych na podnoszenie jakości produktów; *WYMAGANE: wykształcenie średnie doświadczenie zawodowe: branża spożywcza, doświadczenie w zarządzaniu luźmi *uprawnienia/umiejętności/specjalność: prawo jazdy kat. B /mile widziane/, obsługa komputera *INNE: znajomość języka angielskiego na poziomie średnim

Gość gość
poradzisz sobie kotku, całusy w pipke

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
podbijam

Gość gość
up