Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TYCIE PIERWSZY TYMESTR

Polecane posty

Gość gość

Hej od roku prowadzilam aktywny i zdrowy tryb zycia 3 razy w tygodniu silownia i zdrowe odżywianie, nie chudłam jakis specjalnie ale waga stała w miejscu a ciało robiło sie fajne po pierwszej ciąży (syn ma 20 miesiecy) bozia chciała że zaszłam w drugą ciąze obecnie 6-7 tydzień i odrazu przytyłam okolo 2-3 kilo z poczatku gdy nie wiedzialam ze jestem w ciazy myslalam ze woda mi sie zatrzymała przed okresem, oczywiscie zrezygnowałam z silowni i nie wiem czy to nie dlatego mój organizm sie zbuntował i dlatego przytyłam te 3 kilo , jak myslicie bo boje sie ze za dużo przytyje ?? ( przepraszam za literówki ale telefon mi szwankuje )

Gość gość
bozia :/

Gość gość
dodam ze mam zamiar chodzić raz w tygodniu na basen i codziennie spacery z synkiem...

Gość gość
jakie tycie w pierwszym trymstrze,przecierz ilość kaloryczności nie powinna się zmienić do4miesiaca,to skad?chyba z jedzenia

Gość gość
,,bozia" powinno być w cudzysłowiu no sorry jak cie uraziłam ale moja babcia zawsze tak mówi... potraktuj to z przymrożeniem oka

Gość gość
zjedzenia wątpie bo jem identycznie nawet mniej , moze dlatego wlasnie ze zmniejszyłam swoja aktywnosc fizyczna ?

Gość gość
a co ma ,,bozia do tego" to bozia chciała, żebyś zaszła w ciąże czy wy? no prosze cię.... jakbyście nie chcieli zajść w ciąże to byście nie zaszli:/ nie zwalaj winy na ,,bozie" ja też zmniejszyłam ilość siłowni w ciąży-chodzilam 5 razy teraz 2 razy w tyg i organizm przyzwyczajony do wysiłku po przerwaniu tego po prostu się zapuszcza z powrotem

Gość gość
ja ta samo mam.. ja jestem w 10 tc a mam brzuch jak w 1 ciazy w 4 mc... :/ spodnie ciazowe juz nosze. mimo ze przytylam tylko 1 kg. to piersi sie powiekszyly o 1,5 rozm + dodatkowo brzuch :(