Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność w sieci IV

Polecane posty

Gość przytul
up

Gość przytul
Dzisiaj to już w ogóle nie mogę sie poruszyć, jestem jak jeden wielki siniak :-) Mało nas tu dziś

Gość przytul
Nie jestem u siebie, tylko w domu rodzinnym i nie mam dostępu do internetu kiedy chcę więc zaraz muszę oddać laptopa :-( Fajna ta dziewcz.... tzn ta piosenka Paweł :-D

Gość przytul
Głównie dzięki dziewczynie mam taki humor, ale nie wiem czy tutaj o tym pisac, znowu jakis koles mi powie, ze ściemniam. Ale jestem szczesliwy bo okazuje mi uczucia i martwi sie a ja bardzo za nią teskniłem, byłem rozgoryczony przez nią w piątek a nagle wszystko sie zmienilo, w tej chwili to jest ta sama osoba, którą kochałem i z którą zamieszkałem :-) nie wiem jak bedzie dalej, cieszę sie tym co jest teraz. poza tym, jestem u mamy więc jak moze mi byc źle? :-)

Gość przytul
Wybaczcie ale muszę kończyć :-( Przytulam :-) dobranoc :-)

Gość Srebrnoszara
Melduję się dopiero dzisiaj, wczoraj nie najlepiej się czułam i szybko poszłam spać. Przytulu - cieszę się, że masz lepszy nastrój. In - a przeszedłeś się tą samą trasą? Może ktoś powiesił szalik na jakimś ogrodzeniu i się znajdzie. Paweł - posłucham w wolnej chwili. Dobrego dnia wszystkim :)

Gość Srebrnoszara
O, to szkoda. Na szczęście już wiosna i bez niego nie zmarzniesz. Odnowiły mi się przewlekłe sprawy, oprócz tego kicham mocno. Terapeutycznie pożeram mandarynki. W kwestii dżinsów uważam to samo; nie każdy ma ochotę wietrzyć nerki i ma brzuch do pokazywania.

Gość Srebrnoszara
"Co za chory umysł wpadł na ten pomysł?!" trafnie to określa.

Gość Srebrnoszara
Dzięki :) Ja też, mam nadzieję, że nie padnę jak wczoraj.

Witam :) musze powiedziec ze Ja osobiscie nie mam zadnych problemow z moim rozmiarem jest do wyboru do koloru no moze nieraz trzeba tylko przykrocic ....ewentualnie szelki moge pozyczyc :)

Gość gość
Up.