Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozdrażniona021

Co faceci widzą w grach interenetowych?!

Polecane posty

Tak jak w temacie.. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego dorosły mężczyzna gra w grę typu "lol" lub "Cabal" ? Wydaje na tą grę pieniądze.. Ja tego nie mogę zrozumieć.. Żeby od rana do wieczora grać w grę?

Gość gość
W grach takich jak world of warcraft jest nieziemski klimat :D. Ale te lole itp to moim zdaniem strata czasu...

Piwosz :) Superr! A po co w to grasz? Przecież to zwykłe marnowanie czasu.. W tym czasie móglbyś np wyjść na piwo z kolegami itp.. po co grać?

Gość gość
A co kobity widzą w rozmawianiu przez telefon godzinę o tym jak się czuje i jakie buty założyła tydzień temu sąsiadka idąc do warzywniaka?

Gość gośćbaba
granie w gry jest fajną zabawą i relaxem,ploteczki z babami nudą

Hehe no to jest normalne.. rozmawiamy :D A mężczyzna jak gra to nawet nie słucha :) a my idziemy do warzywniaka.. kupujemy jedzonko i w tym samym czasie potrafimy rozmawiać przez telefon :D

Gość gość
Rozdrażniona021 dziś Więcej macie znajomych w świecie online niż realu.. to jest chore.. x Widzę samozwańcza pani psycholog się odezwała.

Gość gość
czemu chore a co znajomi to taka rewelacja?miałam i tylko dupę mi zawracali ,teraz mam czas dla siebie i jest super:-) bliską osobę mam od miłości i to mi wystarcza,poza tym babskie gadanie działa mi na nerwy a podrywy facetów tak samo to po co mi to

Gość dytkaa
A my często grywamy razem ;p na x-boxie lub konsoli ;p i nie widzę w tym nic złego. Narzeczony zaopatruje nas w nowości, chyba z tej strony: http://pobierzgry24.pl/o-nas/ gdzie jest sporo nowości, dema oraz pełne wersje. We dwójkę staramy dzielić się pasjami i spędzać czas razem.

Gość syIvvia
Haha przejrzałam właśnie tam na pobierzgry24.pl znalazłam SYMULATOR KOZY :D pobrałam w sumie dla jaj, bo ogólnie nie przepadam za grami typu wyścigi, strzelanki czy noga jakie tam widziałam, ale symulator jest zaje___ :D dodam, że to koza-zombie :D biegasz kozą i trafiasz na mega dziwne a zarazem śmieszne sytuacje. Serio fajne :) mój facet gra w gry, ale tylko na telefonie, jak sobie jedną umyśli to wisi nad nią miesiąc, potem mu się nudzi i pół roku nie gra w nic ;)

Gość gość
ja jestem kobieta i gram w Star Wars The Old Republic Online :) i przekladam gry mmorpg nad rozmowy z kolezankami przez telefon czy lazenie po sklepach :P