Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazałyście dzieciom kiedykolwiek że jesteście takimi samymi jak one ludźmi??

Polecane posty

Gość gość

Ja dziś miałam sytuacje kiedy córka zaczęła piszczeć w akcie buntu i ja również zaczęłam równie przeraźliwie piszczeć bo na serio nie wytrzymałam i w ten sposób chciałam rozładować emocje... -Na co ona zareagowała przerażeniem, wstrząsem ale, zaraz potem postanowiła uszanować moje zdanie prosząc mnie o zrobienie czegoś czego przed sekundą chciała na siłę uniknąć a chodziło o głupie zakropienie jej nosa!

Gość gość
hahah, to jest moj ulubiony sposób, tez tak robię i to bardzo często ;)

Gość gość
dla mnie to jest naturalne, że tak powinno się reagować a większosc kobiet robi z siebie roboty i sie dziwią potem, zresztą nie bedę lepiej zaczynac

Gość gość
napiszcie wiecej, ja mam dopiero niemowle 5 m-cy ale moze mi sie przyda w przyszlosci :)

Gość gość
Tez tak czasami mam, że z tej bezsilności chce mi się ryczeć , krzyczeć. A moje dziecko wtedy mówi, "mama ty tak nie rób "i dalej swoje histerie.

Gość gość
Ja nie mam dzieci ale jak mnie kiedyś dziecko szczypało i miało z tego ubaw to w końcu się wkurzyłam i szczypnęłam takiego w tyłek raz a porządnie :P ktoś powie,że kiepska metoda wychowawcza ale zadziałało lepiej niż prośby jego matki , które brzmiały "Synuś nie wolno cioci szczypać" :D

Gość gość
Moja córka kiedyś w histerii mnie ugryzla. Więc zrobiłam to samo tyle, że o wiele lżej. Od tego czasu trzyma zeby z daleka