Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz z prostytutką?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat i jeszcze nie zdążyłem tego zrobić z żadną kobietą a bardzo bym chciał spróbować. Powiedzenie w stylu, że kiedyś się ona znajdzie wsadzam między książki z bajkami. Zawsze byłem typem samotnika i specjalnie nie wychodziłem nigdzie ani zbytnio nie miałem z kim. Sprawę komplikuje to, że mieszkam w małym miasteczku, w którym nic się nie dzieje a i tak imprez nie lubiłem. W chwili obecnej utraciłem praktycznie wszystkie kontakty bo wszyscy znajomi powyjeżdżali. Na dodatek jestem trochę niepełnosprawny (chorowity) i nie jestem w stanie pracować. Ale do kochania wystarczająco sprawny Tyle, że laski mnie raczej będą olewać bo która chce faceta, który dostaje najniższa rentę, mieszka z rodzicami i przez chorobę musiał przerwać studia. Załóżmy, że chciałbym zdecydować się na seks z prostytutką: - lepiej wybrać kogoś z prywatnych ogłoszeń czy iść do agencji? - chyba lepiej się nie przyznawać, że jestem prawiczkiem przed dziwką? może ściemnię że miałem jedną dziewczynę dawno temu. - czy może mi panienka odmówić? dbam o siebie w stylu mycie, golenie + okolice intymne, antyperspiranty itd. - jakimi chorobami można ewentualnie zarazić się przez gumkę? (podobno istnieje jakieś ryzyko) - jak to wygląda w ogóle u takiej panienki? dzwonię, umawiam się na godzinę tak? Przychodzę, pogadamy o pierdołach, rozbieramy się i to robimy? Coś powinienem jeszcze wiedzieć? Wiem, że się ich nie całuję. Na dodatek powiem, że bardzo mnie podnieca na filmach minetka i bardzo bym to chciał zrobić jakieś dziewczynie. Ale z dziwką to chyba najgorszy pomysł nie? Nie dość, że po iluś klientach to jeszcze ryzyko chorób. Nie wiem co zrobić. Proszę was o pomoc bo jestem już załamany. Przydałyby się ewentualnie rady jeszcze w jaki sposób gdzie mógłbym znaleźć jakąś normalną dziewczynę. Na portalach randkowych mnie wszystkie olewają. Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Gość gość
Próbowałeś na Badoo?

Gość gość
pierwszy raz z prostytutka?? ;/ jestes nie powazny!!!

Gość gość
A oglądaliście Malenę?

Gość gość
Wiadomo, że każdy by wolał scenariusz jak z Amelii niż z Maleny, ale różnie się układa w życiu...

Gość gość
Jeżeli juz napewno zdecydujesz się na tą płatną usługę to radzę, wejdz na garsoniera.com.pl, tam sa opinie o prostytutkach, nie o wszystkich ale możesz uniknąć wtopy. Nie ukrywaj że jesteś prawiczkiem, one miały wielu klientów i podejrzewam że były gorsze przypadki niż ty (bez obrazy). Jak im powiesz że jesteś prawiczkiem to one postarają się przejąć inicjatywe. Nie bierz takich co miały milion klientów, znajdz taką która zrobi odpowiedni klimat, bo to przecież twój pierwszy raz:). Postaraj się szukać kogoś z opinią sympatycznej i przyjmuje prywatnie, nie idz do agencji.

Gość gość
A taki portal tyle że dla kobiet jest?

Gość goscceb
Po co ci taki portal? Przecież jest tyle mężczyzn którzy w*******iby wszystko co nie s*******i na drzewo:p. (no chyba że któras jest piękna jak Jerzy Urban)

Gość gość
Chcę sobie zamówić księcia a nie jakiegoś prostaka bekacza grubasa z randkowni.

Gość gość
Dobra, już możesz odpuścić i tak zjebałeś sobie życie seksualne, bo najprzyjemniejsze orgazmy są do 19 roku życia.

Gość goscceb
gość wczoraj Jak nie szukasz grubasa, bekacz, oblecha to pisz do mnie. Będzie miała za darmo:)

Gość gość
Do tego, który twierdzi, że nie jest bekaczem. A jak wyglądasz?

Gość goscceb
185 cm wzrostu, szczupły, krótkie włosy blond. Co chcesz wiedziec więcej.

Gość gość
Ile masz lat i czy jesteś prawiczkiem

Gość goscceb
Mam 25 lat i nie jestem prawiczkiem.

Gość gość
Ee, to chyba jesteś za młody no i nie prawiczek. Lubisz pozbawiać dziewictwa czy szukasz dziewczyny?

Gość goscceb
Szukam dziewczyny i nie wiem jak to jest pozbawic dziewictwa kobiety. Jak chcesz ze mną popisac pisz na mail. Ceb.cebula@o2.pl

Gość gość
Cebulaku, napisałam do Ciebie :)

Gość gość
To ohyda.Mój mąż prawiczek zabieral mi cnotkę to jest wspaniałe dla małżeństwa!!!

Gość gość
A co w tym dziwnego, że pierwszy raz z prostytutką? Lepiej z prostytutką niż z nikim bo po pierwsze mam małe szanse na poznanie kogoś atrakcyjnego, a brzydkiej dziewczyny nie chce bo po co mi. Ja się dobrze czuję sam i nie chcę mieć nikogo a chętnie bym pobzykał chociaż raz żeby zobaczyć jak to jest. Boje się tylko, żebym nie miał wyrzutów sumienia potem...