Gość Spontaniczna86 Napisano Marzec 11, 2015 Witam serdecznie leczę się w tej klinice i podchodzę do inseminacji w najbliższym tygodniu Jak sobie pomóc po zabiegu żeby nie stracic takiej szansy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2015 I jak po zabiegu? A refunduje c***aństwo czy z własnej kieszeni? Moim zdaniem, jeśli daje państwo taka możliwość to można skorzystać. Nie byłam w klinice, ale słyszałam od znajomej pozytywne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana38 Napisano Maj 5, 2015 Jeśli chodzi o Invimed to in vitro refunduje MZ, no a sama klinika znana jest tego, że w klinice są lekarze, którzy zajmują się ściśle leczeniem niepłodności, sami specjaliści w tej dziedzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qkardka Napisano Maj 7, 2015 A może któraś z Was leczyła się w Invimedzie w Warszawie? Planuję umówić się tam na wizytę i szukam opinii. Którego lekarza polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2015 To racja, ze sa swietni specjalisci i fachowcy w tej dziedzienie. Invimed cieszy sie bardzo dobrymi opiniami. Bylam raz z kolezanka, bo byla na pierwszej konsultacji. Klinika zrobila na mnie ogromne wrazenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2015 Słyszałam, że Invimed ma przede wszystkim bardzo dobrą skuteczność jeśli chodzi o zajścia w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiza38 Napisano Maj 18, 2015 Podobno to prawda, ale nie ma co się dziwić, bo lekarze z kliniki robią wszystko co w ich mocy aby się udało. Z tego co wiem od par, które były razem z nami to każda była zadowolona. Dwie dziewczyny już są w ciąży, a my mamy w tym tygodniu drugie podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekajaca na cud Napisano Czerwiec 4, 2015 ja zapisalam nas na wizytę tą pierwszą. Dziewczyny opiszcie jak to wszystko było u Was w Invimedzie w wawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kayahh Napisano Październik 20, 2015 Witam. Myślę, że klinika invimed we Wrocławiu to dobre rozwiązanie. Plusem jest to, że od początku do końca prowadzi Cię ten sam lekarz i ogólnie są tam dobre warunki leczenia. Moje leczenie zakończyło się sukcesem. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łinczka Napisano Grudzień 15, 2015 tak, też polecam invimed z dokładnie tego samego powodu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klamona Napisano Grudzień 21, 2015 ja w zeszłym roku leczyłam się w programie mz w invimedzie. To, co zrobil dla mnie mój lekarz jest nie do opisania... Autorko, czy już zdecydowałaś, gdzie pójdziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loraaaaa Napisano Grudzień 30, 2015 No właśnie, też jestem ciekawa opinii o Wrocławiu. Także czekam na informację, którą klinikę wybrałaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajek gość Napisano Marzec 22, 2016 Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z „In vitro”. I jestem miło zaskoczona… byłam już na kilku wizytach, wybrałąm invimed we Wrocławiu. Strasznie mnie zdziwiło to, że pierwsza wizyta jest -50% ;:D nie mówię, że nie cieszy mnie to jeszcze bradziej :D Lekarze sa mega mili i w ogole mam wrazenie ze we wszystkie aspekty mnie wprowadzaja. Mam tez swojego koordynatora, który odpowiada na wszystkie pytania… wstyd się Przynach ostatnio dzwoniłam do tej kobitki o 8 rano, ale no… ona to rozumie denerwuje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaagdalenkaaa Napisano Marzec 29, 2016 Ja się leczę w tej klinice. Niedawno byliśmy na spotkaniu z psychologiem. Teraz już jestem spokojniejsza, czekamy na dalsze procedury, biorę leki i niedługo podejście pierwsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorotac82 0 Napisano Kwiecień 9, 2016 Też się lecze w tej klinice :) 13.04.mam drugą wizytę. Podchodzę do procedury invitro.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cybulska Napisano Sierpień 30, 2016 Nam się udało dopiero przy 3 próbie, wszystkie robiłamw Invimed we Wrocławiu jestem im bardzo wdzieczna za to że jestem mamą, a do tego chyba najszczęśliwszą na świecie, wszystkim będę zachwalać tą klinikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekajaca na cud Napisano Sierpień 31, 2016 ja sie leczylam w wawie w invimedzie. 3,5 msc temu zostalismy rodzicami zdrowej pieknej córeczki urodzonej o czasie. to bylo pierwsze podejscie. zostal nam jeszcze jeden mrozaczek po ktorego wrocimy w maju badz czerwcu:) a sytuacja byla beznadziejna bo Maz mial klasy B czyli ostatniej nadajacej sie do zaplodnienia 1% plemnikow. pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 A u jakiego lekarza jestes pod opieka? Możesz cos wiecej opowiedzieć? Aaaa i mam jeszcze pytanie ile czasu sie przygotowywaliście? Z mężem staramy sie o dziecko 2 lata, ciagle robimy jakieś badania i na tym sie kończy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czekająca na cud Napisano Grudzień 28, 2016 gość, my u dr Wickiewicz.Pytaj o co chcesz - chętnie odpowiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 5, 2019 04.06.2019 mieliśmy z męzem pierwszą wizytę w InviMed Wrocław. Wrażenia bardzo pozytywne. Bez porównania z Invictą we Wrocłwiu gdzie zostaliśmy potraktowani jak na produkcji. Niemiła Pani Doktor, nazwisko dwuczłonowe nie pamietam dokładnie jakie. Wydrukowała mi lekarz liste badań potrzebną do invitro juz na pierwszej zwizycie. Musiłam doprosic sie o badanie ginekologiczne a koszrt wizyty pierwszej 200zł. Nie polecam Invicty! W Invimed juz od wejscia calkowice inne podejscie do pacjenta. Lekkarz Żórawski bardzo miły Pan. Przygotował sie do wizyty, zapoznał z dokumentacja zanim weszlismy do gabinetu. Kieruje nas na inseminacje. I taki własnie był nasz plan juz na tym etapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LILKA 0 Napisano Wrzesień 30, 2020 Dnia 5.06.2019 o 08:31, Gość Gość napisał: 04.06.2019 mieliśmy z męzem pierwszą wizytę w InviMed Wrocław. Wrażenia bardzo pozytywne. Bez porównania z Invictą we Wrocłwiu gdzie zostaliśmy potraktowani jak na produkcji. Niemiła Pani Doktor, nazwisko dwuczłonowe nie pamietam dokładnie jakie. Wydrukowała mi lekarz liste badań potrzebną do invitro juz na pierwszej zwizycie. Musiłam doprosic sie o badanie ginekologiczne a koszrt wizyty pierwszej 200zł. Nie polecam Invicty! W Invimed juz od wejscia calkowice inne podejscie do pacjenta. Lekkarz Żórawski bardzo miły Pan. Przygotował sie do wizyty, zapoznał z dokumentacja zanim weszlismy do gabinetu. Kieruje nas na inseminacje. I taki własnie był nasz plan juz na tym etapie. Pani dr Waleśkiewicz - Ogórek.. o ile dr można ją nazwać.. też do niej trafiłam, niestety.. na 2 wizycie stwierdziła, że jak na następnej nie będę w ciąży, to tylko in vitro (ANI RAZU MNIE PRZY TYM NIE ZBADAŁA!). Owszem, prawdopodobnie na in vitro się skończy ale zanim do tego doszło, miałam kilka badań i zabieg usunięcia przegrody - na szczęście już u innego doktora :) Nie polecam nikomu p. dr - arogancja i cwaniactwo - jak dla mnie naciąganie nieświadomych ludzi na pieniądze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta weroniecka 0 Napisano Październik 1, 2021 niestety ja tez miałam niemiłe spotkanie z panią doktor z ivicta wrocław ,tragedia.na samym początku mnie i męża zraziła, niemile traktowanie ,poganianie że nie ma czasu ,pogubione dokumenty i niprofesionalne podejscie personelu,odradzam tej kliniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach