Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_z _pytaniem

Pomocy nie wiem co robić !

Polecane posty

Gość Gosia_z _pytaniem

Chciałabym się was poradzić moje drogi koleżanki. W Poniedziałek był u mnie syn koleżanki od której wynajęłam mieszkanie wynieść kilka pierdół z reszta nie ważne zaproponowałam mu kawę itp podczas gdy on tam to wynosił rozmawialiśmy . Gdy skończył został chwile na kawę przez cały czas rozmowy nie wiem jak to pisać ale ciągle się we mnie wpatrywał sensie nogi itp szczerze mówiąc mega mnie to nakręciło,podobało mi się jestem po rozwodzie mam 38 lat uważam się za zadbana kobietę on 21 lat ładny fajny chłopak znam go dość dobrze bo koleguje się z jego matka w rozmawiałam z nim i przez to wpatrywanie się w mnie mega mnie to nakręciło. Siedzieliśmy koło siebie rozmawiamy a on troszkę się do mnie przybliżyć i pomału zaczął głaskać moje kolano .Byłam w szoku a zarazem mega mi się to spodobało .Nie myślałam że taka osoba jak on zainteresował by się moja osobą. Spojrzałam na niego on się uśmiechnął a mnie aż to podnieciło Tu niby na pani mówi itp a tu takie rzeczy pocałowałam go dotykając go on zaczęliśmy się rozbierać nawzajem nie mogłam się powstrzymać gdy po ściągnięciu bokserek zobaczyłam co ma do zaoferowana . Zrobiliśmy to nie będę opisywać nie oto chodzi ale było cudowanie . Po wszystkim chwilkę pogadaliśmy i on poszedł zapisał mi swój numer i powiedział że jak coś to mogę do niego przedzwonić żeby umówić się ponownie . Od jego wyjścia cięgle chodzi mi ta sytuacja po głowie nie wiem ale ja starsza znam jego matkę itp powinnam tego nie robić ale czułam się przy nim niesamowicie nie chodzi o seks ale on tez był nieziemski . Co myślicie o tym skończyć z tym czy przedłużyć tą znajomość może która z z was mi poradzi lub może była w podobnej sytuacji chciała bym usłyszeć opinie innych kobiet dzieki.

Gość gość
jak ci się podoba to czemu nie no chyba go nie zmuszałaś

Gość gość
Popieram,jesteście dorośli ,oboje mię liście z tego przyjemnośc,czemu nie ? :) raz się żyje kobieto ! Kozystaj z życia jak masz okazje

Gość Gosia_z_pytaniem
Nie zmuszałam go to on zaczął to wszystko ale mi się to bardzo spodobało no i dawno no i dawno nikt się mną tak bardzo interesował wiesz o co chodzi

Gość gość
:)

Gość gość 157
Gosiu!! Moim zdaniem najzwyczajniej potrzebowałaś rozmowy czułości i ciepła drugiej osoby!! I dlatego tak się to potoczyło. Minusem jest to że On jest synem twojej koleżanki. I nie powinno do tego zbliżenia dojśc Lecz czasem i takie rzeczy się zdarzają gdy brak kogoś bliskiego!!

Gość Gosia_z_pytaniem
Nie chodzi o jakieś wielkie uczucia bo wiem ze z tego i tak nic nie wyniknie ale o choćby spotkanie się no i seks a było on z nim świetny. Chłopak jest młodszy ale wie jak się zając kobieta szczerze mówiąc to bardzo dawno nie miałam tak świetnego i długiego seksu . Jeśli któraś z was miała przygodę z młodszym to wie o czym mówię

Gość gość
oj przestań moja znajoma ma męża 15lat młodszego i żyją wspólnie normalnie chłopak może cię chcieć tylko wykorzystać ale też mógł się zakochać w tobie więc cokolwiek postanowisz mniej na względzie jego uczucia koleżanka na pewno się nie dowie wątpię że synuś będzie się mamusi chwalił z podbojów

Gość Gosia_z_problemem
Co byście zrobiły w takiej sytuacji ? myśląc o tym aż mnie to podnieca co on ze mną on zrobi ahh Może porozmawiać z nim co i jak i brnąc w to dalej i jeżeli chodzi tylko w wspólne zaspokojenie iść na całość chodzi mi konkretne o spotkania z seksem

Gość gość
nie powinnaś się z nikim nie ważne w jakim wieku z nikim spotykać tylko dla chuci

Gość gość 157
Teraz oby się to nie wydało I oby się ta twoja znajoma a za razem matka chłopaka nie dowiedziała. Trudno mi coś ci doradzic. Kolejny sex z nim nie jest dobrym pomyłem. Dobrze ci się z nim rozmawiało Siedzieliście blisko siebie Wasz wyraz twarzy przy rozmowie pewnie mówił o twoich potrzebach lub czego ci brakuje. On to odczytał. A brak reakcji twojej gdy cię głaskał po kolanie dowiódł że stało się jak się stało.

Gość Goszia_z_pytaniem
Myślę że nie chodzi tu o jakieś wielkie uczucia w sumie na to nie liczę bo wiek itp Ale on sam mnie zachęcił do igraszek wiec on liczy na seks i ja w sumie tez a mieć osobę która przyjdzie cie zaspokoić itp to chyba super sprawa a koleżanka nigdy by się o tym nie dowiedziała

Gość gość
Na pewno sie dowie, jesli dluzej potrwa tym bardziej i nie ma co sie oszukiwac. Pomijajac to nie wiem z czym masz problem. Oboje chcecie seksu i wiesz,ze nic wiecej z tego nie bedzie. Wiec sie seksij:)

Gość Gosia_z_pytaniem
Myślę że nawet jeśli by to długo trwało to ona w sensie koleżanka nie dowiedziała by się o tym przecież i tak on z nią nie mieszka a ja nie spotykam się z nią codziennie

Gość Gosia_z_pytaniem
Myślę że nawet jeśli by to długo trwało to ona w sensie koleżanka nie dowiedziała by się o tym przecież i tak on z nią nie mieszka a ja nie spotykam się z nią codziennie

Gość gość 157
No wiesz Gosiu z pytaniem. Owszem jest to super przyjemny taki sex Lecz do pełni szczęścia potrzebne są jeszcze uczucia. Samym seksem niczego nie załatwisz. Moim zdaniem powinnaś dac sobie z nim spokój. I poszukac normalnego związku.

Gość doswiadczona1275
Ja bylam w podobnych dwoch sytuacjach, tylko, ze oni byli starasi. Z mojego doświadczenia wyniknelo, ze chodzi tu tylko o sex. Problem w tym, ze nasycisz sie w koncu, a on nie. Bedziesz chciala zrezygnowac, a on nie. Powstanie problem, bo moze zadac spotkan seksualnych. Najlepsza znajomosc jest taka, gdzie jako para jest jakis wspolny cel. A sam sex moze sie w przyszlosci okazac zmorą.

Gość Gosia_z_problemem
Szczerze poprzedni związek to była maskara w sumie nie chcę się wiązać w uczucia itp ale po tym co się stało zależało bo mi tylko na spotkaniu i seksie myślę po tym wszystkim że n tez na to liczy

Gość Gosia_z_pytaniem
Przecież jeżeli mu chodzi tylko o seks mi w sumie tez to chyba nic złego zaspokoić swoje fantazje itp

Gość gość 157
Byc może i też liczy tylko na sex z tobą Lecz jak napisał ktoś wyżej z czasem się z tobą znudzi. I cię zostawi. A co będzie jak się wyda że sypiasz z synem swojej koleżanki?? Jak znam życie prędzej czy później wszystko się wyda. Postaw się też w sytuacji tej koleżanki!!! Czy chciała byś by np twój syn czy córka sypiała i uprawiała sex z kimś z twoim wieku??!!

Gość gość 157
Gosiu gdyby On nie był synem twojej koleżanki to owszem nie było b y to nic złego. Lecz sama wiesz jak jest!!

Gość wiemjakto
Rozumiem ci gosiu sama kiedyś spróbowałam z o wiele młodszym i wiem jakie to jest było extra przeżycie w łózko jeżeli wiesz o tym a czytając twoje wypowiedzi sadze ze tak chodzi o seks to korzystaj nie jedna chciała być na twoim miejscu Niech cie obraca przecież się wam to spodobało z resta ja na twoim miescu to bym sie od jego fujarki nie odczepiała heh

Gość alicjalll
a ja cięgle o takim czym marze masz szczescie ostatnio jak byłam u znajmej zobaczyłam jej syna tez okolo ten sam wiek chodzi po domu bez koszulki az mi sie mokro zrobiło ale bym go poujezdzała taka młoda zdobysz spiła bym jego młoda sperke ohh marzenia

Gość gość 157
Sam kiedyś miałem taką przygodę z dużo młodszą dziewczyną I wiem że jest to fajnie i cudowne uczucie. Człowiek staje się jakby odmłodzony i odnowiony. Lecz ta dziewczyna o 21 lat młodsza nie była córką moich znajomych!!

Gość Gosia_z_pytaniem
Nawet jeżeli mu się znudzę to nie będę wielce rozpaczać wiem jak to jest ale przeciez nie musze mu sie znudzic szybko

Gość gość
Wyjedz do niemiec, tam tylko rozchodzi sie o sex, faceci od wyboru do koloru.

Gość Gosia_z_pytaniem
Nie boje się tego ze się ktoś dowie z koleżanka spotykam się może 1 raz góra 2 w miesiącu na takie pogaduchy jakoś nie jesteśmy ze sobą zżyte

Gość gość
ma 21 lat i wie co robi

Gość gość 157
W takim razie nie się dzieje co się ma dziac. Pamiętaj jednak o zabezpieczeniu!! Bo dopiero była by afera gdyby przypadkiem zaszła z nim w ciąże!! Tego chyba byś nie chciała!!!!!

Gość Gosia _z_pytaniem
tak wgl to dzięki za to wszytko co pisaliście lub będziecie jeszcze pisali chyba się z nim spotkam chyba nie mogę się powstrzymać zapytam się go na co on liczy sadze ze tylko o seks jesli tak to bardzo dobrze bo mi tez wpadnę tu jutro i opowiem jak i co dzięki wilkie