Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyśleć, że tu kiedyś dało się fajnie czytać i pisać o seksie.

Polecane posty

Gość mały pajączek
Dlatego was nienawidzimy, wy dwunożne potwory!!! :O

Gość gość
Zaloguj się SMu :classic_cool:

Gość gość
?

Gość gość
ktos zrobił wszystko, żeby odeszły fajne osoby :O wilk z nowym beda pili nalewki i walili konia na postoju pod filmiki Pawła :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:

Gość gość
Jukena tu nie było od ponad roku, pier/d/o/lony wrzodzie ze śląskich biedaszybów 😡

Gość autor tego tematu
Już nawet westchnąć po cichutku do lepszych czasów nie można, bo zaraz jak muchy do g****a zlecą się podszywy i hejterzy, sitwy i kliki sformują szyk bojowy, p*********acze wskażą wroga i zatrąbią do szarży i za chwilę będzie po temacie, tym i każdym innym...

Gość autor tego tematu
Żmij sryj, juken sruken, ciotki srotki. Kliki, sitwa i p*********anie. Co za g****o jakieś łazi po ludziach, że nie mogą po prostu normalnie ze sobą rozmawiać albo nie rozmawiać? Musi być to całe sranie na siebie? Naprawdę musi?

Gość gość
wspieramy cie dzidziu, wspieramy, sercem i dusza jestesmy z toba i nie wcale nie jestes smieszny

Gość autor tego tematu
Tak wiem, to bardzo śmieszne, co napisałem. Znający dobrze ten c*****y świat bezlitośni cynicy spadają właśnie pod biurka ze śmiechu. Ale widzisz, mnie mimo to nadal żal kafe, na której można było choć czasem normalnie pogadać. Taka ze mnie naiwna i nieżyciowa dzidzia.

podobno mozna sie utopic w lyzce wody. w takim razie rownie dobrze mozna stracic zycie spadajac z krzesla ;) z okazji dnia prawdy wyznam, ze tez jestem wierzaca. nie martw sie facet.. przyjdzie taki dzien, ze bedziemy mogli tu normalnie pogadac.... wlasciwie, ja chyba przez caly czas gadam normalnie :O

Gość gość
Sami jestescie sobie winni wyzywacie ludzi ktorzy odchodza a potem lament ze nie ma z kim rozmawiac

Gość Takki_jeden
Ludzieee!!! z kim wy tu piszecie, lamusy i szantrapy! zobaczcie co sie dzieje na "Rozwazania z ph" cieniarze!!! to jest dobry temat, inteligentni ludzie nie tak jak wy tutaj piszecie tylko farmasony!! Maddeline i Kotka poes to super laski w poruwnianiu z tymi pasztetami na tym topiku. Zaobaczcie co wyznaje Kotka poes??? kotka poes wczoraj potwierdzam: jestem rznieta przez smofa od tylu, od przodu, z boku i jeszcze na hiszpana i motylka, nawet na jezdzca a moj tylek tez nie jest mu obcy co noc mu ciagne i ciesze sie jak sie spuszcza bo lubie byc karmiona --To jest kobieta!!! a wy jestescie tylko paszczurami bez muzgow

Gość gość
Wylazło to coś!

przepraszam za ta kampanie reklamowa. nastepnym razem wynajme kogos, kto zna ortografie.

Gość gość
Ja tam lubie kotke bo ma jaja niż nie jeden facet na tym forum i nie obrażaj jej. Co następna do odstrzału? Zapomnij kotka sobie nie da wejść na twoj pusty łeb padalcu. Quuurwa nie masz kogo hejtować? Nie ma Tabasco, Sileny, Ciotek teraz zagiołeś parol na kocice? Uważaj to twarda sztuka .

11.12 ... wiesz co gosciu.. powiem krotko. zarty sie skonczyly. swoja wiedze wsadz se w duuupe. przynajmniej bedziesz dobrze spenetrowany... nam ona do niczego niepotrzebna. takich informatorow olewamy totalnie.. wiec. zegnam. gdybys tego wyrazu nie zrozumial to powiem inaczej - w/y/p/i/e/r//d/alaj 🖐️

Gość gość
Mnie zastanawia jedno. Dlaczego frida ma non stop bana? :-P

Gość gość
:-)

Gość gość
;-)

Gość kotka poes
podobno to poetin ubolewa, ze wszyscy uwazaja ho za tyrana :D frida :)

Gość gość
Jak nie ma jak jest?

Gość frida6
mam bana bo jestem kochanka pewnej " kawiarnianej szychy" :P i ona (ta szycha) robi to z zazdrosci :classic_cool:.. to sie nazywa milosc.. bezmilosne tluczki tracace czas na wirtualne penetrowanie cudzych o*****w 😴