Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze z innej epoki ale .....

Polecane posty

Gość gość

Ja, mezczyzna 34 lata, po rozwodzie od 8 lat, zadnego przychowku. Czy sa jeszcze normalne kobiety w wieku 25-30 ktorym nie przeszkadza kilka lat roznicy, ktore chca miec kilkoro dzieci, ktore sa ciche, niesmiale, i najwazniejsza rzecza na swiecie jest rodzina i dom? Nie mialem wczesniej czasu szukac ze wzgledu na prace, miejsce zamieszkania.

Gość gość
Sa ale nie na kafeterii

Gość gość
Jestem ;) Ale już zajęta. mam 24 lata, jestem żoną 36 latka mamy córeczkę półtora roku a w planach następną ciąże. On z poprzedniego małżeństwa ma dwóch synów z którymi spędzamy wspaniałe weekendy. Ja zajmuję się domem (sprzątanie, gotowanie i pieczenie) i córką. Uważam się za szczęściarę, bo mam wspaniałą rodzinę. Szukaj a znajdziesz ;)

Gość gość
Dzieki, za odpowiedzi. Niby zwyklej rzeczy szukam a tak o nia cholernie ciezko. Ustalic staly kurs z jednym czlowiekiem i sie go trzymac.

Gość gość
Mi też jest ciężko. Mam 34 lata i także chciałabym sobie ułożyć życie i mieć dzieci. Co z tego, kiedy równieśnicy i odrobinkę starsi faceci po rozwodach szukają koniecznie dychę młodszej laski. Nie mam szans ani na równieśnika, ani na młodszego, pozostają mi panowie w wieku tatuśkowym po 50-tce i z 10 lat wspólnego życia, bo faceci później umierają. I co z tego, że jestem ładna, miła, mądra, młodo wyglądająca, energiczna, mam dobrą pracę - jak każdy równieśnik chce młodszej :o

Gość gość
Bo faceci wcześniej umierają oczywiście. Prawie wszystkie znajome mojej mamy miały o 10 lat starszych mężów i prawie wszystkie po 60 są smutnymi samotnymi wdowami.

Gość gość
Do Pani, ktora odpowiedziala o 12.46. Nie mialbym problemu zwiazac sie z kobieta ktora ma 34 lata. Jesli tylko chce miec rodzine, 3-4 dzieci, jest uczciwa, lojalna, powaznie podchodzi do powaznych spraw to czemu nie?