Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszukuje prawdziwego adipexu!

Polecane posty

Gość gość

Witam poszukuje namiarow na kogos kto ma dostep do prawdziwego adipexu nie chińskich podrob! Niejem prawie nic a waga nie leci... przy 166 cm wzrostu waze 82 kg ;( prosze o info. Chce 3 miesieczna kuracje dla 3 osob ;)

Gość gość
jeśli prawie nic nie jesz to jedynie kasę stracisz, to nie dla Ciebie! dla osób które się obżerają bo hamuje apetyt

Gość gość
Chce chociaz spróbować.. Może akurat pomoże. Nie wiecie kto ma do sprzedania orginal?

Gość gośćDagmara
Witaj. Ja też niedawno poszukiwałam sprawdzonego źródła, ale na innym wątku polecili mi panią Kasię a jej numer to 500 046 991. Przesyłka była z możliwością sprawdzenia a to bardzo ważne dla osób, którzy raz już dali się oszukać. Wszystko było o.k :) Zamówiłam z rana i przesyłkę miałam na następny dzień. Pozdrawiam odchudzające się z Adasiem :)

Gość Tofik 8420
Bralam kiedys i bylam bardzo zadowolona. Teraz szukam kogos kto sprzedaje lilub pewnego namiaru moje ktore mialam nie odpowiadaja. Po3 latach nie brania dawalam rade lekka dieta zbijac wage teraz po ciazy nie moge nic zgunic a na plusie zostalo mi 25kg szok pomozcie z jakimis namiarami

Gość gość
I jak tam bierzesz tabletki od Kasi? Wszystko jest ok?

Gość gość
Ja kupuje adasia w sklepie internetowym online, od takiej Pani i jest ok.

Witam. Zostało mi 31 tabletek . Kupione na receptę w Czechach z pudełkiem i ulotką. Nie biorę ponieważ jestem w ciąży :) mogę odsprzedać

Gość gość
Ile chcesz za tabletki ?

Gość goska356
Ja schudłam dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl myślę,że to bardzo dobry suplement;) Ponieważ ja ważąc 90kg schudłam do 68;) w przeciągu 2 miesięcy zrzuciłam 16kg a nie głodziłam, po prostu jadłam regularnie i przyjmowałam suplementację;)

Gość panizuzaannaa
ja widziałam że sporo dziewczyn na kafe kupuje na doping-online.com, ja właśnie dziś się skusiłam i też zamówiłam, sprzedający mówił że paczka ma być we wtorek, więc dam znać co i jak :) zamówiłam płatność przy odbiorze i sprawdzenie do tego bo nie chce ryzykować

Gość panizuzaannaa
hej dostałam te tabletki co zamówiłam na doping-online.com wszystko oryginalne!!! juz stosuję i dzialają!!! bynajmniej odczuwam brak apetytu i pobudzenie...więć śmiało mogę polecić stronę , pozdrawiam :) Zuzia

Gość panizuzaannaa
mogę się pochwalić że za mną już - 4kg :)))czy to faktycznie możliwe??? jestem mega zmotywowana!!!p.s. jeśli chodzi o jakieś "skutki uboczne" to ja nie mam :)))