Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEka87

Dobre wyniki a dyskomfort

Polecane posty

Gość HEka87

Hej! Mam taki problem od dluzszego czasu... oblecialam 4 ginekologow juz :/ Wystepuja u mnie zolte geste uplawy do tego odczuwam pieczenie podczas oddawania moczu a takze podczas i po seksie, potrafi tak piec ze unikam seksu :/ Kazdy z 4 ginekologow po zajrzeniu "do srodka" stwierdzil ze cos tam na pewno jest 2 zrobilo posiew z ktorego nic nie wyszlo, 2 bez badan tylko "na oko" przypisalo mi jakies leki. Leki nie pomogly tydzien temu wybralam sie do innej pani genkolog ktora tez stwierdzila ze wyglada jej to na candida ale wziela probke i napisala mi wczoraj ze nic nie wyszlo z posiewu :/ Zaczynam sie poddawac powoli :/ Moze ktoras ma / miala podobnie??

Gość gość
brzmi jak zakażenie rzęsistkiem pochwowym :/

Gość HEka87
hmm moj obceny pratner jest moim pierwszym i jedynym :/ i zaden ginekoog nie zaproponowal innego badania niz antybiogram?!

Gość KamikADZE001
rzesitek daje objawy pienistej wydzieliny i zielonkawej wiec raczej to nie to

Gość gość
to może zrób sobie jakieś ogólne badania-mocz i morfologię i idź też do internisty.Musi być jakaś przyczyna takich objawów. O objawach najczęstszych infekcji możesz przeczytać na : http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy ale najlepiej znajdź poleconego ginekologa który poprowadzi Cię kompleksowo-jak nie wyleczysz się jednym lekiem to pokieruję Cie gdzie szukać dalej.

Gość gość
Zrób badania: wymaz z pochwy i cewki moczowej, dodatkowo badanie moczu. Prawdopodobnie to zakażenie rzęsistkiem pochwowym, znajdź dobrego ginekologa najlepiej prywatnie, pamiętaj że partner powinien leczyć się razem z Toba. Podczas leczenia zażywaj provag, który będzie wspomagał leczenie i chronił przed nawrotem choroby układ moczowo-płciowy.