Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strach przed pierwszą wizytą u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

czy przed pierwszą wizytą u ginekologa się bardzo stresowałyście?

Gość gość
woda

Gość gość
Naucz się chodzić nago i zdejmować majtki i nie będziesz miała stresu.

Gość gość
trochę tak ale z chwilą zdjęcia majtek i usiadzenia na fotelu wszystko opadlo cały ten strach było ok pani bardzo miła i delikatna nie ma się czego bac

Gość gość
Obecnie kobiety przywykły już do golizny i nie stanowi problemu dla nas zdjęcie stanika czy majtek.Najgorsze to połozenie się na fotelu i uczucie jak gin grzebie w pochwie .

Gość iwona66e
Strach jest normalny. Każdy się krępuje przed pierwszą wizytą. Ważne, żeby się przełamać i pójść. Jeśli masz jakieś wątpliwości, to warto poczytać artykuły na http://seks.pw/ - są tam m.in informacje o tym, jak wygląda pierwsza wizyta i co należy wiedzieć :)

Gość gość
Każda się boi, nawet bałam się kolejnych wizyt :D i nadal się boje, ale po wszystkim jestem zawsze mega zadowolona z siebie i z tego, że robię coś dla siebie. Cieszę się że mogę działać i przynieść sobie ulgę gdy coś mnie dopada. Gdybym wiedziała, że wizyta u ginekologa może być taka spoko, chodziłabym już kilka lat wcześniej na rutynowe badania :D

Gość gość
nie kazda pisz za siebie , niby czego sie tu bac

Gość gość
a w czym problem bo chyba spoko wszystko jest tylko facet tylko pewnie ma kogos na boku 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Trzeba tylko przełamać strach rozbierania.Tak jak obecnie na plaży,niczego się nie trzeba wstydzić.

Gość portobelka
chyba każda z nas się denerwowała bo to jednak przezycie dla każdej dziewczyny :) wazne zeby sie na pierwszy raz wybrac do dobrego sprawdzonego ginekologa, zeby pozniej nie miec urazu do lekarzy :P ja pierwszy raz byłam u pani Anny Totko z Ultragenu i mogę ją polecić każdej dziewczynie na pierwszą wizytę. Rewelacyjne podejście, bardzo miła i cierpliwie dopowiadała na wszystkie moje pytania :)