Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety narzekają, że są same, ale zlewają każdego faceta

Polecane posty

Gość gość

i nie chcą nawet poznać jego imienia... z takim podejściem na "nie" to się nie dziwcie, że faceci przestają podchodzić, a wy jesteście same

Gość gość
up

Gość gość
Do panienki teraz sie podchodzi z wyciagiem z konta. Jak masz zero albo śrubki to frania mania ci zostala. Inaczej niebedzie.

Gość gość
naucz się jak być atrakcyjnym dla kobiet

Gość gość
no to jakie jest twoje? :D

Gość gość
Z takim słownikiem, jak panowie tu zaprezentowaliście to marne szanse na znajomość z atrakcyjną kobietą.

Gość gość
jestem przystojny (tak twierdzą ludzie), ubieram się czysto schludnie (przeważnie ciuchy z ZARY), potrafię docenić kobietę i skomplementować (doceniam tylko to co mi się podoba, a nie to co wypada - stawiam na szczerość), i teraz trochę pragmatycznie mam kasę mercedesa, mieszkanie, pracę chciałbym założyć rodzinę a i tak jak się z jakąś chce umówić to albo odmawiają, albo zlewają... a potem są wielce obrażone, że je olałem i poszedłem do inne która zachowuje się tak samo jak poprzednie... o co wam chodzi po co to gierki?

Gość gość
No mam jeszcze 600zl . I swiadomosc ze do konca zycia bede koniucha mordowal. Takie czasy. Baby nieznaja litosci:-)

Gość gość
nie piotrus

Gość gość
nieudolnie podchodzisz do kobiet dlatego mają ciebie za desperata i czym prędzej uciekają

Gość gość
skąd wiesz, że podchodzę nieudolnie skoro tego nie widziałeś/widziałaś?

Gość gość
może w tobie jest problem skoro płaczesz na forum

Gość gość
Musisz być pewny siebie. Świadomy swoich zalet i wartości. Pogodzony z ewentualną samotnością aby z oczu nie wydzierała desperacja i żebranie o uczucie. Wtedy kobiety same się będą łasić.

Gość gość
Dokladnie

Gość gość
Hm zobaczcie np. na takiego Normana Reedusa, nie jest zbyt przystojny, a jednak wieeelu kobietom sie podoba. Dlaczego? Bo ma te pewnosc siebie i cos zwierzecego w *****ch. Sama znam jednego przystojnego fryzjera, ubiera sie fajnie, zadbany itd... ale nie zainteresowalabym sie nim jako mezczyzna, bo jest mdly, mily i delikatny, zupelne przeciwienstwo faceta. Ot co ;)

Gość gość
ja lubie facetów, nie wiem w czy macie problem :)

Gość chlop
duzy portfel, duzy dom, duzy samochod, duzy huj i pantowlasz, to wymarzony mąz dla polki.

Gość gość
duzy portfel- nie duzy dom- nie, duzy samochod- raczej z napędem na 4 koła duzy ch*j- niekoniecznie pantowlasz-też nie to wymarzony mąz dla polki- ja nie do końca jestem polka :D

Gość gość
pantoflasz :D hahahah! mi na poczatek wystaczy jesli bedzie znal zasady ortogafii :D

Gość gość
ja wasnie koncze medycyne. jestem na 6 roku i nie mam dziewczyny. wiekszosc kolezanek ma kolesi bez studiow albo jakichs prymitywow po budowlance. jedna o ktorej zawsze myslalem w samych superlatywach-ze wie czego chce od zycia, ze stawia sobie pewne wymagania, zwiazala sie z typem rozwozacym marchewke do warzywniakow. facet umie tylko mowic "siema, siema no co tam siema siema siema hyhy siema" itd itp. Ale jest przystojny, chyba.

Gość gość
prawda jest taka ze kazdy z nas jest idealem tylko i wylacznie dla 3% populacji plci przeciwnej. wiekszosc z was pisze ze trzeba byc pewnym siebie a piszecie to nie wiedzac w ogole co to zdanie oznacza. pewnosc siebie nie oznacza ze trzeba byc fifarafa kozakiem przypakowanym karkiem lejacym kazdego po pysku... pewnosc siebie to znajomosc siebie wiedza na temat tego kim sie jest i kim sie nie jest. kobiety same radza z reszta mowiac "po prostu badz soba" bo wtedy maja wybor albo im sie podobamy takimi jakimi jestesmy albo szukamy dalej! a autor zwyczajnie albo za szybko sie poddaje (bo kobiety lubia takie gierki trzymania przez jakis czas na dystans), albo trafia na wyjatkowe idiotki ktore same nie wiedza czego chca.

Gość on żonaty
Pytanie do kobiet-co wy robicie aby "trzymać na dystans"? Jak postępujecie,ile to trwa? Niech wypowiedzą się panie zamężne,panny,kobiety w różnym wieku.

Gość gość
Znam wiele kobiet ktorych nikt nie podrywa

Gość gość
A ja wam powiem jedno JAK KTOŚ JEST DLA KOGOŚ, to będą razem i tyle a jak ludzie do siebie nie pasuja, to nieważne są pewne rzeczy, bo po prostu nie każdy będzie z każdym to jest prosta i uniwersalna prawda dlatego owszem, trochę narzekam na brak faceta, ale LITOŚCI, nie będę z nikim na siłę, a ty na przyszłość po prostu się zastanów, zanim zaczniesz zakładać takie wątki

Gość gość
prawda jest taka, że jest wielka różnica, znam mnóstwo PRZYSTOJNYCH facetów, ale nie każdy jest SEKSUALNY. My kobiety nie musimy mieć super przystojnego faceta, wystarczy że będzie miał to coś, co sprawi że będziemy mogły z nim pójść do łóżka i nie chodzi o rozwiązłość tylko po prostu takie mamy geny i zachowania, czesto nie zdajemy sobie z tego sprawy. Oczywiście znajda sie takie co poleca na kase i samochód, ale mysle ze wcale tego nie chcesz, wiec moze nie pokazuj tego tak bardzo?

Gość gość
Może nie chcą, żebyście do nich podchodziły? Moja sis po ostatnim związku zadeklarowała, że więcej faceta nie chce i syczy na każdego który się nią zainteresuje. Dużo singli się robi i to z własnego wyboru.

Gość gość
ja znam kobiety które od lat są same i których nikt nie podrywa, nie chodzą na żadne randki. I wcale nie są brzydkie. Po prostu ciągle trafiały na kobiece towarzystwo - na studiach, potem w pracy. A na nawiązanie znajomości w kawiarni, pubie czy kinie nie ma w Polsce co liczyć.

Gość gość
ewolucyjne cechy mężczyzny atrakcyjnego to: umiejętność zdobywania i gromadzenia zasobów, umiejętność dbania o bliskich, lider dla innych mężczyzn, preselekcja (obecność innych kobiet w życiu mężczyzny - kobiety ciągną do mężczyzny otoczonego innymi kobietami), inteligencja towarzyska, odwaga, inicjatywa, poczucie humoru, siła fizyczna, wysoka pozycja społeczna, umiejętność podejmowania skalkulowanego ryzyka (bo skok bez spadochronu z 5000 m nie jest ryzykowny jest po prostu głupi). te cechy oznaczają, że mężczyzna będzie potrafił zaopiekować się kobietą i jej potomstwem i dostarczy niezbędnych zasobów.

Gość gość
To co z tym dystansem/ Jak panie to okazujecie?