Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16letnia mamusiaa

16 lat i 2 dziecko w drodze.

Polecane posty

Gość 16letnia mamusiaa

Witam, mam 16 lat (17 rocznikowo), mam roczną córeczke, nie ukrywam, ze strasznego zdarzenia (napasc, g***t), niedawno dowiedzialam sie o drugiej ciazy. Z chlopakiem(25l.) jest nam wspaniale jestemy ze soba juz sporo czasu, planujemy slub cywilny jeszcze przed porodem. Wbrew pozorom mamy warunki na wychowanie dziecka, po slubie zamieszkamy razem, ja, on moja coreczka i nasze malenstwo. Jestesmy szczesliwi :) Wiem ze piszac to tutaj moge liczyc tylko na niemile slowa ze w tym wieku bla bla ze sie puszczam itp bo tu innych slow nie da sie przeczytac, ale poprostu chcialam sie wygadac, jesli znacie kogos w podobnej sytuacji piszcie ;)

Gość gość
Nie wiem jak to zabrzmi, ale zazdroszczę Ci dzieci. Może nie koniecznie przeżyć. Nie przejmuj się młodym wiekiem. Grunt, żebyś była dobrą mamą i dbała o nie. Powodzenia!

Gość gość
Znam kogoś podobnej sytuacji, ale dużo tej osobie do Ciebie brakuje ;) Ma 15 lat i niedawno urodziła drugie dziecko. Dziećmi zajmuję się oczywiście ich babcia (jej mama) a ona imprezuje jak mało kto. papieroski, piwko i siedzenie na ławce do 2-3 w nocy ot wszystko co robi.

Gość gość
nie wyobrażam sobie aby w tym wieku mieć już dwójkę dzieci....a co z Twoją szkołą?masz dopiero 16 lat...a Twój chłopak pracuje? dzieci powinny mieć godne warunki i rodziców ktorzy zapewnia im jakąs przyszlość. boli mnie bardzo kiedy widzę maleńkie dzieci a obok nieodpowiedzialne matki. boli mnie jak patrza tymi biednymi oczkami np. na moje dziecko z zabawkami na placu zabaw, ktorych oni nie mają.

Gość gość
gość dziś Co ty piszesz :O ? Jak to przeczytałam to miałam ochotę kopnąć Cię w kostkę za brak rozumu...

Gość 16letnia mamusiaa
Chlopak ma dobrze platna prace, jak napisalam mamy dobre warunki na wychowanie maluchow. :) Wspolczuje dzieciom tej 15 dziewczyny, nie wiem jak mozna tak sie zachowywac, co prawda przed pierwsza ciaza az do jej polowy (o ciazy dowiedzialam sie w 4 miesiacu) troche naduzywalam alkoholu, probowalam roznych uzywek, ale teraz gdybtm mogla cofnelabym czas i nie narazalabym mojej coreczki (na szczescie jest zdrowa). Bedziemy starac sie zapewnic dzieciom wszystkiego czego im potrzeba, nie wyobrazam teraz sobie zycia bez malutkiej i w sumie ciesze sie z drugiej ciazy <33

Gość gość
no cóż przypadki chodzą po ludziach.jeśli jestescie szcześliwi to spoko. wasza sprawa. wydaje mi sie jednak ze w podświadomości jednak żałujesz troche że tak to się potoczyło. masz dopiero 16 lat.

Gość gość
ja dziecko z gwałtu oddałabym....

Gość gość
gość z 13-47 sama kopnij się w kostkę. każdy ma prawo do wlasnego zdania.sorry ale znam duzo takich przypadków i żal mi po prostu takich dzieci.

Gość gość
14.22 dziecko nie jest niczemu winne.z g****u jest gorsze czy co? rowniez mam dziecko z g****u nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby je oddac.

Gość 16letnia mamusiaa
Oddać dziecko ktore przez 9 miesiecy nosilo sie w sobie ? Boze! Nie wyobrazilabym sobie nawet czegos takiego. Gosc wyzej ma racje, przeciez maluch nie jest niczemu winien, z g****u, z milosci czy przez wpadke po pijaku.. co to za roznica, to ja te dziecko w sobie nosilam tyle czasu i dla mnie to nie do pomyslenia nawet ..

Gość gość
Prowo Prowo !!!! Nie wkręcajcie się w to !

Gość 16letnia mamusiaa
To nie zadna prowokacja, to moje zycie poprostu :) ktos nie chce wierzyc niech nie wierzy ;)

Gość gość
to na bank prowo, nie wierze ze na swiecie są az tak glupi ludzie :/

Gość gość
Jeżeli jesteś szczęśliwa, to fajnie., ale śmieszy mnie, że o dwudziestopięcioletnim facecie piszesz chłopak. Ale chyba faktycznie musi mieć mentalność chłopaka, skoro zadaje się z dziewczyna w twoim wieku.

Gość gość
Taaa, Twój facet ma 25 lat, świetną pracę i pali się do wychowania dziecka swojej 16letniej "dziewczyny" z gwałtu... Poza tym zamieszkacie razem na zamku i będziecie żyć długo i szczęśliwie ;).