Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w siostrze swojej partnerki.

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat siostra jest młodsza o 11 lat , ale nie chodzi o to. Z moją partnerką mieszkamy razem 5 lat i planujemy ślub , ale więcej mnie łączy z jej siostrą niż z nią. Jesteśmy bardziej aktywni , czyli rower , kosz , podobają nam się te sam filmy , mamy takie same ironiczne poczucie humoru i coraz więcej spędzamy razem czasu na stopie przyjacielskiej , ale jest coraz gorzej i któregoś dnia coś wybuchnie. Moja partnerka dużo pracuje także w weekendy a jej siostra studiuje w naszym mieście i zatrzymuje się w tygodniu u nas czy w weekend i razem spędzamy czas jak para.Nawet jak proszę moją partnerkę by poszła z nami to mówi , że jest zmęczona czy musi przygotować papiery do firmy i żebyśmy się dobrze bawili. Ostatnio tańczyliśmy w klubie i się przytuliła do mnie i było mi dobrze z nią.

Idziesz w złym kierunku...a w takich relacjach zazwyczaj kończy się tak,że siostry się pokłócą, później pogodzą,ale Ty zostaniesz sam...bo nie będzie z Tobą chciała być ani jedna ani druga...

Gość gość
nad czym się zastanawiasz?wiem że pewnie Twoja partnerka poczuje się urazona a może nawet zdradzona przez Was, ale nie ma co tracić czasu. bądźcie razem!! życie jest zbyt krótkie by tracic je u boku nieodpowiedniej osoby. wiem co mówie. mialam kiedyś chłopaka-wtedy wydawał mi się nieodpowiedni. związałam się z kimś innym. jesteśmy małżeństwem, mamy syna. po 5 latach żaluje swojej decyzji. nie dogadujemy sie. bardzo często tęsknie za moim byłym chłopakiem.wiem że on kogoś ma. przykro mi jak czasem ich widzę razem. wiem że gdybym wtedy dała nam szansę byłabym szczęśliwa. bardzo kocham mojego syna i nie chce aby wychowywal się bez taty. i to jest główny powód dla którego jestem z moim mężem. nie wiem tylko jak długo to zniosę. ty nie masz zobowiązań masz prawo być szczęśliwy. chcesz tak samo jak i ja za kilka lat żałować swojej decyzji???

Skończy się na tym, że skrzywdzisz dwie bliskie Ci osoby i sam będziesz cierpiał. Nie daj się ponieść.

Nikomu nie mów o swoim uczuciu, skłócisz ze sobą siostry i wywołasz awanturę w rodzinie z której pogonią ciebie, jeśli nie kochasz na tyle mocno swojej dziewczyny roztańcie się i poznaj inną nie krzywdz nie winnej osoba, ona pozwala wam przebywać razem bo nie wie o twoim uczuciu do jej siostry.Fakt jest taki że powinna poświecić trochę czasu dla ciebie, rozumiem że jest zapracowana. Porozmawiaj z nią koniecznie i powiedz co czujesz że się oddalacie że wszędzie chodzisz sam jest tobie zle.

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji. Wybrałam miłość. Bracia nie mają ze sobą kontaktu (zawsze mieli słaby) a ja jestem szczęśliwa z tym którego wybrałam. Radzę ci zrobić to samo. Powodzenia :)

Gość gość
Wykorzystaj obie.Wszystko zostanie w rodzinie.

Gość gość
do tej z 14:40 - ale co to za " miłość", jak skrzywdziłaś tamtego, który wcześniej też moczył w tobie? zostało w rodzinie :D

Gość gość
wcale sie nie zakochales;chcesz podupczyc cos nowego-zastanow sie czy to warte tych problemow.

Gość gość
ale jesli dobrze licze, ona ma 20 lat ty 31 ??? to nie ma szans, uspokoj koootasa , i badz ze starsza, ajesli masz watpliwosci to zostaw s pokoju obydwie, a swaja droga szkod ami twojej dziewczyny, ona widac jest odpowiedzialna ! ma prace , a ty wtedy, kiedy ona pracuje lecisz na jej siostre gówniare? no z ta to pozyjesz, tylko zabawy i szalenstwo, a fajna poukladana kobieta, jest olewana, dorosnij albo odejdz od swojej kobiety, nie jestes jej wart

Skrzywdzisz obie, skłócisz obie i na tym się skończy. Porozmawiaj z narzeczoną że coś musi się zmienić bo czujesz się w tej chwili bliżej jej siostry niż jej i że trzeba to zmienić jeśli dalej oboje się kochacie

Gość gość
Właśnie staremu prykowi malolaty sie zachciało! !

Gość gość
a jak ona sie ubiera? bo najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44