Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maszka_

Samodzielna windykacja

Polecane posty

Mam kilku nierzetelnych kontrahentów w agencji i zastanawiam się nad zleceniem windykacji kancelarii, ale wyczytałam, że jak długi są poniżej 1000 to nie opłaca się korzystać z zewnętrznej firmy i najlepiej windykować samemu. Korzystaliście z tego? windykowaliście samodzielnie? a da się to robić online?

Gość gość_Emilka88
Firmy windykacyjne tak naprawdę większość odzyskanych pieniędzy biorą dla siebie :) Jak się ma naprawdę duży dług to się jeszcze opłaca, ale faktycznie przy niskich sumach lepiej samemu ściągnąć dług. Możesz skorzystać z platformy Vindicat - http://vindicat.pl - została stworzona właśnie z myślą o samodzielnej windykacji.

Gość gość
Skontaktuj się najlepiej kancelarią windykacyjną np z www.l-w.com.pl, powiesz jaki masz problem, wszystko ustalicie i dowiesz się jak to dokładnie wygląda

Gość Gothic
Chrystus modlił się słowami: I odpuść nam nasze długi, jako i my odpuszczamy naszym dłużnikom. Amen :)

Gość gość
Nie zawsze udaje się samemu ściągnąć należność naszą dlatego warto też sięgnąć po pomoc może to i jest kosztowne ale przynajmniej jesteś spokojny i specjaliście zrobią to za Ciebie więc uważam że warto jest oszczędzić swoje zdrowie. Ja byłem w podobnej sytuacji i znalazłem bardzo przyjazną i odpowiedzialną kancelarię Liderio która bardzo mi pomogła i odzyskałem swoje należności. To też prawda że zależy od sumy ale tak jak mówię zdrowie mamy jedno a pieniądze raz są a raz ich nie ma tak że powodzenia :)