Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze znalezieniem dziewczyny 24 lata

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Przejdę do rzeczy bo nie ma sensu się rozpisywać. Byłem na wielu portalach randkowych jak również na wielu, bardzo wielu randkach i z każdą następną jestem coraz bardziej załamany. Jedna z dziewczyn proponowała seks na pierwszej randce. Byłem zdegustowany bo nie szukałem łatwego seksu tylko kogoś fajnego z kim można byłoby stworzyć w przyszłości związek.Poza tym jeden znajomy się przejechał na takich "szybkich znajomościach" bo jak się okazało tamta dziewczyna była w związku z kimś innym tak jak u mnie się okazało. Innym razem pomimo opisu czego nie chcę w dziewczynie moja towarzyszka cóż robiła to czego nie lubię u kobiet. Podsumowując naszą "randkę" to dziewczyna była uchlana do nieprzytomności prawie gdyż wypiła masę wódki i to bez popitki a ja natomiast tylko kieliszek dla rozluźnienia. Szczególnie niemiłym spotkaniem było wyjście z pewną dziewczyną do restauracji. To, że nie potrafiła w ogóle posługiwać się sztućcami to jest pikuś ale jej język jakim się posługiwała to kompletna tragedia. Co 2-3 słowo to k**** (chyba domyślacie się o jakie słowo chodzi ) i inne takie. Kompletnie nie potrafiłem odnaleźć się w tej sytuacji. W mojej rodzinie bycie kulturalnym to podstawy. Przez to wszystko przestałem czuć się w pełni mężczyzną. Szczególnie w sytuacji, w której musiałem przytrzymywać dziewczynę, z którą byłem przed pobiciem kelnera. Już nawet nie wspomnę o tych co mi odmówiły z powodu bycia za młodym dla nich mimo, że były to dziewczyny nawet o 4 lata młodsze ode mnie. Na studiach też ciężko kogoś znaleźć bo 99% dziewczyn jest w związku a niektóre zaręczone albo mężatki a jak jakaś jest wolna to i tak chce kogoś starszego najlepiej takiego po 30. W zasadzie teraz mam na co dzień powodzenie u 16 latek ale jeśli myślę o poważnych związkach to nastolatka raczej odpada. Chciałbym kogoś na swoim etapie życia i wieku. Z jedną dziewczyną myślałem już, że będzie związek bo fajnie nam się rozmawiało i w ogóle ale okazało się, że jest lesbijką :( Nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak? Może się czepiam i mam zbyt wygórowane wymagania? Nie musicie odpowiadać po prostu chciałem się gdzieś, komuś wygadać. Trzymajcie się i dowidzenia

może faktycznie lekko wygórowane wymagania, ale wyjdź do ludzi. piszesz, że miałeś portale internetowe, ale po co Ci to? :) idź na miasto, do klubu. przez znajomych można poznać wartościowych ludzi.

jak ma tylko męskie towarzystwo to czas to zmienić, wyrwać się w miejsca gdzie są kobiety. nie mówię, żeby balować codziennie aby zwiększyć swoje potencjalne szanse na poznanie kogoś fajnego, ale są różne inne miejsca

Gość gość
Jak dla mnie to chłopak ma wygórowane wymagania. Nie znam żadnej, która nie pije albo nie przeklina.

Gość gość
Nie ma dużych wymagań, tylko szuka nie tam gdzie trzeba, jest zdesperowany i trafia na same,, odpady,,:)

otóż to, po takich portalach nie można łudzić się na najlepszą panienkę, jeżeli już to jest to istny cud, bo dawno ktoś by ją sprzątnął sprzed nosa. dlatego proponuję wyjść trochę zza wirtualnego świata i pokręcić się wokół ludzi, kobiet, wyjść, otworzyć się, iść na koncert, poznasz kogoś na pewno.

Gość gość
pewnie masz brzydkiego penisa tak jak ja, kobiety widzą to przez spodnie, wizualizacja penisa jest na twarzy męskiej również