Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy z dzieckiem do kulkowa ?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zabrać moją córeczkę, gdzieś do dzieci. Widzę jak bardzo lubi swoich rówieśników, jak do nich podchodzi, chce brać za rączkę i gdzieś uciekać :) Moja córeczka nie ma rodzeństwa, ani żadnych innych dzieci z rodziny w podobnym wieku. Uwielbia place zabaw, ale często jest zła pogoda i w związku z tym chciałabym ją zabrać gdzieś gdzie się dzieciaki bawią. Co sądzicie o kulkowie/kulkolandzie etc. ? Od jakiego wieku tam wpuszczają ? Moja córka ma 1,5 roku - wiadome, że poszłabym z nią. Macie jeszcze ewentualnie jakieś inne pomysły na fajne spędzacie czasu z takimi małymi dzieciaczkami ?

Gość gość
Mam troszkę młodszego synka, ale na kulki to chyba za małe są takie dzieci. Na pewno są regulaminy w takich miajscach, możesz sprawdzić. Natomiast my chodzimy z małym na basen i do teatru małego widza, oprócz oczywiście placów zabaw.

Gość gość
co to jest ten teatr małego widza ? Właśnie planuję gdzieś zabrać moje pełne energii dziecko, kiedy jest czymś zajęta to naprawdę robi się spokojniejsza, a w domu wariuje za 5 dzieciaków.