Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poronienie , krwawienie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanie do Was. Kiedy dostałyście pierwszy okres po poronieniu? Ile krwawiłyście? Jak wyglądała krew itp. I czy potem np. po 2-3 miesiącach też miałyście jakieś krwawienia nietypowe, czy już od razu było dobrze.

Gość gość
zalezy jak duza byla ciaza ja poronilam w 6 tyg to okres normalnie przyszedla jak zawsze a po poronieniu w 9 tyg juz czekalam chyba na okres 6 tyg

Gość gość
A jak wyglądały krwawienia? Takie jak normalne miesiączki czy jakieś bardziej obfite ze skrzepami itp?

zabieg miałam 17 grudnia a okres dostałam 24 stycznia, pierwsza miesiączka była strasznie obfita, długa, po prostu paskudna... druga była już lepsza ale też obfita. poroniłam w ósmym tygodniu.

Gość ona234
Ja dostałam okres po 7 tygodniach od poronienia ,był normalny, kolejne 2 też, a teraz kolejne trwają dłużej i na początku sa skompe jakby się rozpędzały a potem normalnie krwawię, myślę że to wina hormonów tarczycy bo okazało sie że jestem chora na niedoczynność i dopiero się to wszystko stabilizuje w moim organizmie po lekach... Dziewczyny wyrazy współczucia po stracie dzieciątek...