Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutkasrutka

Czy ten facet jest normalny ?

Polecane posty

Gość nutkasrutka

Hej! Mam proźbe o waszą opinię dotyczącą faceta. Poznałam takowego ok 3 lat temu, było pare spotkań i tyle. Jednak mieliśmy kontakt przez neta i smsy. Zaczeło mnie to zjadać i próbowałam zerwać kontakty z nim i zyć normalnie. Facet jednak chce ze mna utrzymywć kontakt ale pisze przykałdowo wczorajsza wiadomość : "masz juz niedługo po 30, więc ciesz się ze się tobą interesuje" Mam 25 lat. Czy ten facet jest normalny , dziewczyny co byście odpisały i czy to sie wam wydaje normalne?

Gość gość
Ty masz zamiar odpisywac?!? Daj spokoj. Co to znaczy, ze probowalas zerwac kontakt, ale ze co, nie dalo sie?? Przestan do idioty pisac i kontakt bedzie zerwany... Sama wszystko komplikujesz!

Gość nutkasrutka
kiedy nie psze do niego przez pare meisiecy dostaje rozne smsy ktore mnei neistety ruszaja tupu ze jestem dziecinna, wiesniaczka i czasem zdarza mi sie niestety slamac odpyskanc. na tego smsa nie odpisalam i nie mam zamiaru, ale nie wiem co zrobic nie moge zmienic numeru, strasznie mnie to juz meczy

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Powiedz mu ze jak nie przestanie to zglosisz na policje ze cie neka i faktycznie tak zrob. jedna wizyta policji wystarczy

Gość gość
ja uwazam ze to nie jest normalne..

Gość nutkasrutka
Pisze np że gdyby mu na mnei nie zalezalo to by "nie chodzil za mna i nie prosil" , cokolwiek to nei znaczy bo nei widzialam go od dawna

Gość gość
jest manipulantem. podpuszcza i prowokuje, do ciebie napisal o wieku, moze to było do innej kobiety, a pomylił się , i wyslal do ciebie. zobacz, tu na forum tez podpuszczają wpisujących się, by więcej o sobie napisali, bronili się. metoda na niego- ignorowac calkowicie. ty odpisujesz, wybuchasz, a on się tym karmi, jak potwór. kasuj meile, smsy, nie czytając ich. dla wlasnego zdrowia emocjonalnego.

Gość nutkasrutka
Dziekuje za odpwiedzi - powoli tracilam zdrowy osad na ten temat, ale wszystko wydaje mi sie juz jasne,pozdrawiam was!

Gość gość
chce cie zdolowac bys za nim z laska latala, toksyczny gosc, obys tylko jego zona nie zostala.napisz mu ,,jak masz mnie obrazac nie pisz wcale,,

Gość nutkasrutka
pisalam tak wiele razy, zeby mnei zostawil w spokoju, odwalil sie, spadal, nawet przeklenstwa mu wyslalm czego nie robie normalnie, mimo tego dalej dostawalam smsy najgorsze jest to ze na zmiane mile i okropne, nie chce sie zadawac z takim czlowiekiem i wiem ze jest dla mnie toksyczny, ale on nawet tego nie dostrzega ! wkleje wam kawalek naszej rozmowy : nie badz smieszna Paniusiu udajesz Bog wie kogo a jestes wiesniaczka co leci na bogaczy i ponizasz porzadnych ludzi masakra do tego sie mnie wstydzisz

Gość gość
Jak Ci pisze, że "By za tobą nie chodził" to mu odpisz, że przecież nie chodzi, że go nie widziałaś od dawna. A jeśli masz telefon na abonament, to możesz iść do operatora i zablokować nr tego gościa. ;)

Gość nutkasrutka
to ostatnai rozmowa nasz sprzed paru miesiecy, ON rozbieraj sie JA ON sciagaj majtki ******my sie JA p*****aj sie w glowe ON haha jaka jestem niedostepna ;p JA odczep sie nei chce mi sie gadac ani czytac tych smiesznych zartow ON nie bo bedziesz moja zona ja cie ustawie do pionu bedziesz mi prala obsrane gacie haha i tak sie bujasz we mnie i tak mnie kochasz ;p JA nie. ON no JA tylko pieniadze kocham ON no to ci dam je dam ci stowke JA wes spadaj bo mnei denerwujesz ON nic nowego szukasz męskiej c**y a nie faceta z zasadami JA heh ON idz z jakims wymoczkiem z blondynem sie pusc JA to sie puszcze ON a idz w chuj z wymoczkiem bez zasad i tak brzydka jestes i głupia JA a ty masz gacie osrane ON no ;p na Twoj widok ;p a Ty to wylizesz bejbe ;p JA i co jeszcze powiesz ON i tak mnie lubisz JA czy ja wiem straszny tlumok jestes ON nie wiekszy niz Ty nawet mnie nie umiesz na sylwka zaprosic bo jestem gorszy JA raczej bo sypiesz glupim gadaniem i faktycznie jestes gorszy przez to i wyliczasz mi zlotowki hehe ON no ktos musi za morde trzymac JA ale mimo to bede twoja zona ON musze cie na krotkim łancuchu miec JA ogarnij sie ON raczej Ciebie JA dorosnij nabierz wzorcow ON nie badz smieszna Paniusiu udajesz Bog wie kogo a jestes wiesniaczka co leci na bogaczy i ponizasz porzadnych ludzi masakra do tego sie mnie wstydzisz JA a juz sie nie produkuj ON wstydzisz sie mnie do domu zaprosic bo jestem za biedny

Gość gość
A jada Kluchy na pyrach ze skwarkami i gotowana kapusta kiszona?

Gość nutkasrutka
niestety mam numer na karte

Gość nutkasrutka
nie ale ostatnio bylam na slasku - piekne miejscie :)

Gość gość
Gość jest jakiś psychiczny... poproś jakiegoś znajomego faceta żeby mu do rozsądku przemówił i będzie dobrze :-)

Gość gość
Nie, nie jest normalny. Nie odpowiadaj na smsy- tylko na to liczy. Jesli pisze na gg czy innym cudzie, nie odpowiadaj - zamknij okno rozmowy.

Gość gość
A żeby Cię nie kusiło, nawet nie otwieraj jego wiadomości. Widzisz kto napisał - kasuj, bez czytania.

Gość gość
Mialam do czynienia z takim typem. Nie odpisuj, zablokuj na portalach spolecznosciowych i komunikatorach. Jesli bedzie trzeba musisz go mocno obrazic.

Gość nutkasrutka
ja nie chce go obrazac nie chce byc taka jak on! zablokowany jest na calym internecie moim, zostal tylko nr tel.. ale nei mgoe go zmienic, jedyne co mi pozstalo to kupuc tel z androidemi chyba zainstalowac jakas aoplikacje co blokuje nr tel, bo normalnie sie nie da tego zrobic:

Gość gość
co z tymi FACETAMI

Gość gość
w każdym telefonie teraz jest opcja zablokowania wybranego numeru, to samo na portalach internetowych. Sama się wdajesz z nim w rozmowy, jak go zignorujesz, to nie będziesz miała problemu - tak bardzo jest to proste!

Gość gość
zgadzam sie