Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leka na endometriozę Sprzedam Visanne

Polecane posty

Gość gość

Posiadam do odsprzedania (100 zł)) kilka opakowań leku na endometriozę Visanne z datą ważności do 2017r. Lek przyjmowałam ponad 4 m-ce pomagał mi bardzo, jednak przez wiele innych schorzeń układowych byłam zmuszona go odstawić. Stąd chętnie go odsprzedam za połowę wartości. Tel: 606-849-296.

Gość gość
Posiadam do odsprzedania (100 zł)) kilka opakowań leku na endometriozę Visanne z datą ważności do 2017r. Lek przyjmowałam ponad 4 m-ce pomagał mi bardzo, jednak przez wiele innych schorzeń układowych byłam zmuszona go odstawić. Stąd chętnie go odsprzedam za połowę wartości. Tel: 606-849-296.

Gość gość
Posiadam do odsprzedaży lek Visanne (Bayer). Pozostały mi 3 opakowania po zakończonej kuracji. Zapakowane oryginalnie z datą ważności do 2019r. Odsprzedam za 100 zł/opk. Bliższych informacji udzielę telefonicznie.

Gość gość
Posiadam do odsprzedania (100 zł)) kilka opakowań leku na endometriozę Visanne z datą ważności do 05. 2020r. Zakupione w aptece. Lek przyjmowałam ponad 4 m-ce pomagał mi bardzo, jednak przez wiele innych schorzeń układowych byłam zmuszona go odstawić. Stąd chętnie go odsprzedam za ok. połowę wartości. Tel: 784-487-703