Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora wrozka dobra od urokow milosnych

Polecane posty

Gość gość

Poleccie mi dobra wrozke od urokow zerwal ze mna chlopak potrzebuje pomocy

Gość gość
Ja zinaide

Gość amelka1979
znam dobra ale boje sie pisac bo pozniej wszyscy naskocza na mnie ze kogos reklamuje.

Gość gość
Up

Gość gość
Up!

Gość gość
Prrooszeeee pomozcie mi

Gość gość
ja nie wierzę troche w takie rzeczy, Chociaż moja przyjaciółka robiła i jej tż rzeczywiście wrócił.....

Gość gość
No to prosze napisz kto to byl, spytaj kolezanke, potrzebuje kogos takiego

Gość gość
ja znam jedna z podkarpacia ale ceni sie ale bardzo dobra jest tylko no ceni swoje usługi

Gość gość
a podasz mi namiar ?

Gość gość
sisters18@wp.pl chyba tak.

Gość gość
przepraszam blad jej adres to hekate426@wp.pl

Gość gość
I co zrobila Ci ze wrocil ?

Gość gość
bardzo dobrze działa krew miesiączkowa wpuszczona do napoju faceta, stary sposób babć i skuteczny nie żartuje

Gość gość
Bleee ale ochyda co ty piszesz za bzdury, ja znam dobra rytualistke moge podac namiar chcesz?

Gość gość
tarotewa@wp.pl

Gość gość
nie pisze bzdur tylko prawde, jak nie wiesz to sie nie odzywaj

Gość gość
pani ewa robi dobrze uroki,mi pomogl,ale najczesciej chodze do niej poprostu powrozyc z kart uwielbiam ja,wszystko z szczegolami mi mowi a wszystko sie sprawdza

Gość gość
tal hekate mi pomogls wzielismy slub mamy dziecko

Gość gość
Maria Bucardii jest fachowa w tym co robi ma duży dar i serdecznie dla chętnych osób mogę polecić. Emeil maria.bucardii@gmail.com

Gość Maria Bucardi
Drodzy Czytelnicy tej strony. Osoba, ktora podaje tutaj adres email nie jest Maria Bucardi. Kontakt do mnie tylko przez strone: http://mariabucardi.pl.tl/KONTAKT.htm Moje filmy na kanale Youtube tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=f_Yjqw8SVBE Z magicznym pozdrowieniem Wasza Maria Bucardi ps. Prosze miejcie oczy szeroko otwarte - osoby podszywaja sie pod moja osobe i Was oszukuja! Kancelaria prawna, ktora reprezentuje moja osobe poszukuje takich oszustw, jednak zanim srawa trafia do prokuratury wielu z Was moze pasc ofiara takiego oszusta, ktory podaje sie za mnie!!!

Gość gość
Pani ewa ze strony www.wrozka-ewa.com dla mnie najbardziej sprawdzona,potrafi pomoc,odpowiedzi sa naprawde trafne

Gość gość
wrozki jedza goowno :)

Gość gość
hekate426@wp.pl - uwaga naciągaczka, szkoda pieniędzy, nie korzystajcie z jej wróżb, patrzy tylko żeby jak najwięcej pieniędzy wyciągnąć, wróżby byle jakie, z bykami ortograficznymi, szkoda pieniędzy!!!!

Gość gość
Byłam z facetem prawie 2 lata. Poznałam go z moją przyjaciółką, wszystko było ok. Ona go lubiła, ale nic specjalnego. Za to cały czas miałam wrażenie, że ona mu się podoba, że z nią flirtuje. Ale on zaprzeczał, więc nie robiłam z tego wielkiego problemu. Przez większość czasu układało się nam świetnie, ale ostatnie miesiące nie były ciekawe.... No i on powiedział, że chce przerwy, że musi odpocząć. Zgodziłam się. Byłam pewna, że jeszcze będziemy razem, w końcu się kochaliśmy. Spotykałam się częściej z przyjaciółką, rozmawiałam z nią o moich problemach, ona zapewniała, że się jeszcze zejdziemy: przecież tak bardzo się kochacie! Minęły jakieś 2 tygodnie od naszego rozstania. Dowiadywałam się, że mój były bardzo często spotyka się z moją przyjaciółką. Ale twierdzili, że to tylko na gruncie przyjacielskim. Nie czułam w niej zagrożenia, bardzo jej ufałam. Ale zaczęłam zauważać, że on już chyba nic do mnie nie czuje. Wtedy spotkałam się z nią. Rozmawiałyśmy długo. Ona mówiła, że przyjaźń jest dla niej najważniejsza, że nigdy by mi czegoś takiego nie zrobiła, że są rzeczy ważne i ważniejsze.... Po czym tydzień później byli już razem. Nie wiedziałam co mam zrobić. Zycie runęło mi w jednej chwili… straciłam przyjaciółkę i faceta którego kochałam. Z pomocą przyszedł mi rytualista perun72@interia.pl u którego zamówiłam urok miłosny. Zadziałało. Po kolejnych 2 miesiącach facet znowu był ze mną, a „przyjaciółka” boi się do teraz spojrzeć mi w oczy. Czuję że odzyskałam twarz.

Gość gość
To podaj jeszcze namiar na tego lekarza, który Ci twarz operował.

Gość gość
Pożyczka na Dowód dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość Emma87
Jeśli szukacie sprawdzonej wrózki, to warto zajrzeć na http://wrozkagauri.pl ta Pani ma coś niesamowitego w głosie i w moim przypadku świetną sprawdzalność. Prosiła aby jej nie wychwalać w internecie ale mnie pomogła tak bardzo, że chcę jej jakoś podziękować.

Gość gość
Musze podziękować za pomo wróżce Dianie z wrozkadiana.pl Dzięki niej na nowo odzyskałam męza. Bardzo się stara i nie widac aby był zniewolony, robi to sam z własnych uczuć.