Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shatyn

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja

Polecane posty

Gość gość
gość dziś PO zalatwila sie SKOKami ha ha ha ha.Mialo to pogrążyc PiS a najbardziej oberwal ich Komorowski. Ha ha ha genialni stratedzyxxCzyżby wyszło tak jak w przypadku Dudy i J.L.Kaczyńskich, że bronili SKOKi przed kontrolą KNF?

Gość gość
5

Gość gość
6

Gość gość
7

Gość gość
8

Gość gość
9

Gość gość
10

Pomyliłem się shatyn. Nie będzie komentarza zdrada , hańba ale wielokrotnie wyciągną zmaltretowaną Sawicką z szafy :D:D CBA to była polityczna policja za czasów PIS. Oczywiście nikt się z tym zgadzać nie musi. Ja pamiętam doskonale te czasy .

gość dziś Jak dla mnie PeOwskie lemingi >>> Ok. Ale lemingów szukaj w swoim otoczeniu a nie tutaj na tym forum u shatyna. Ja PO nie popieram. PO to inna banda a PIS też nieco inna.

Poza tym jak ktoś uzywa tak wyświechtanego argumentu o lemingach to w zasadzie niczym się nie różni od stada niemyślących baranów posługujących się stereotypami. 🖐️

Gość gość
Nie , nie popieracie ale bronicie Bula Kompromitowskiego :-)

Gość gość
Pomyliłem się shatyn. Nie będzie komentarza zdrada , hańba ale wielokrotnie wyciągną zmaltretowaną Sawicką z szafy xx:DxxxPoza tym jak ktoś uzywa tak wyświechtanego argumentu o lemingach to w zasadzie niczym się nie różni od stada niemyślących baranów posługujących się stereotypami. xxSmutna prawda...:O

Gość gość
gość dziś Nie , nie popieracie ale bronicie Bula KompromitowskiegoxxBo to najlepszy kandydat dla Polski i Polaków.Trzeba umieć się unieść poza swoje marne ambicyjki dla dobra ogółu. Wy tego nie potraficie.Komorowski to nie mój kandydat i jak przypuszczam też nie fali.Ale jest najlepszy spośród tych którzy kandydują.Dlatego, przynajmniej ja, będe głosował na Komorowskiego bo nie ma innego wyjścia.

Gość gość
gość dziś Nie , nie popieracie ale bronicie Bula Kompromitowskiego usmiech.gif >>> Nie wiem o kim mowisz ? A tak na marginesie mądralo sralo, to może zejdź na ziemię TU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ... Jak jesteś taki mądry to powiedz jak to jest z Dudą Ciekawe czy Duda, kandydat PiSu na prezydenta , zawiesił pełnienie obowiązkow w PE ???? Mam nadzieję, że w związku z kampanią wyborcza nie korzysta ze swoich apanaży, bo przeciez przyzwoity człowiek nie może pobierać wynagrodzenia za pracę, ktorą nie wykonuje.

Gość fala hejtu
Nie , nie popieracie ale bronicie Bula Kompromitowskiego >>> Nie bronię Komorowskiego. Gdyby ktoś przekręcał nazwisko poprzedniego prezydenta to byś się "bydlaku" ciężko oburzył. Komorowski to dla mnie słaby kandydat. Ale jak wolisz mi wpierać takie sympatie to znaczy że jesteś zaimpregnowany na powtarzanie frazesików z internetu i nic za to nie mogę. Komorowskiemu czasami się obrona należy swoją drogą bo przeginacie za to jak poprzedniego prezydenta traktowano podobnie to wam się to nie podobało. Zresztą gó w niarzu... szkoda mi na ciebie klawiatury. Wracając do Kamińskiego. Jak ktoś pisze że policjanta złapano a nie złodzieja to nie rozumie podstawowej rzeczy: Państwo polskie nie może prowokować obywateli do nieuczciwości. Tak było z Sawicką którą celowo urabiano by skompromitować PO. To są metody bolszewickie. Prowokacja policyjna ma sens tylko wtedy kiedy już wczęsniej istnieją przesłanki by kogoś o coś podejrzewać. Paniał ?

Gość gość
No własnie czy Duda jest uczciwym człowiekiem, za jakiego chce uchodzić ? Ktos kto ubiega się o publiczne stanowisko, musi byc przyzwoitym czlowiekiem, a dopiero później mozna mowic o wyksztalceniu, doświadczeniu, poglądach ... itd. itp.

Gość gość
Zdaniem sądu Mariusz Kamiński "wykorzystując swoje stanowisko przekroczył swe uprawnienia jako szef CBA przy tzw. aferze gruntowej w 2007 roku". Według Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia CBA podżegało do korupcji, nie było podstaw prawnych i faktycznych do wszczęcia operacji ws. odrolnienia gruntu w ministerstwie rolnictwa.Sąd uznał, że CBA wytworzyło fikcyjną sytuację, w której podstawiony funkcjonariusz miał wręczyć Piotrowi Rybie i Andrzejowi K. tzw. kontrolowaną łapówkę za "odrolnienie" w ministerstwie rolnictwa gruntu na Mazurach. Zdaniem sądu Andrzej K. został w tę sprawę wmanewrowany. Sędzia zaznaczył, że doszło też do złamania prawa do prywatności osób trzecich, bo w sprawie podsłuchiwano kilkadziesiąt osób. Wytworzono też fikcyjne dokumenty.Kamiński został skazany na 3 lata więzienia oraz zakaz zajmowania stanowisk publicznych na 10 lat. Natomiast były wiceszef CBA Maciej Wąsik został skazany przez sąd na 3 lata więzienia.

a jak już czytam te wszystkie"PO" wstawiane w słowa i ciągle "bul" srul itd. to się rzygać chce bo jesteście jak jeden bezmyślny potok g...a 🖐️ zero własnego myslenia

Gość gość
Wracając do Kamińskiego. Jak ktoś pisze że policjanta złapano a nie złodzieja to nie rozumie podstawowej rzeczy: Państwo polskie nie może prowokować obywateli do nieuczciwości >>> No właśnie. Ten bobas nie wie o czym mowi. Urzędnik nie może namawiać obywatela do popełniania przestępstw - to podlega karze. Widać bobas tego nie rozumie.

Gość gość
Bobas nie rozumie a ja niestety musze znikać na czas jakiś...

Gość gość
Duda jest pewny , że zostanie prezydentem, wygra wybory, to czy nie powinien w takim razie zrezygnować z mandatu poselskiego w PE , co umożliwiło by uzyskanie tego mandatu komuś innemu ?

Gość gość
posty znowu nie przechodzą :(

Gość gość
PiS teraz zabierze się za grzebanie w papierach sędziego, ktory wydal wyrok ws Kamińskiego i zobaczycie jak okaże się, że jego dziadek sędziego za czasów Tutanchamona był w PZPR :-D :-D:-D

Gość gość
Kaczyński w tej sprawie nazwał sp. LEPPERA -WARCHOŁEM, wyrzucił go z rządu, a później chciał przejąc wszystkich posłów z SAMOOBRONY, jak ci nie przeszli, to pod osłoną nocy 16 . października po filmie o JP II, sp. L. KACZYNSKI, po raz wtóry wręczył ''warchołowi'' nominacje na wice- premiera. Dzis sad pokazał ile była warta IV RP KACZYŃSKIEGO.

Gość gość
Tyle to była warta WOLSKA Kaczyńskiego :( ((((( ps Wreszcie jakiś PISuar będzie mógł sobie wpisać że był represjonowany za swoją działalność. :P:P:P Wprawdzie nie przez komunę i nie za działalność opozycyjną tylko za nadużycie władzy, ale cóż i to dobre. :p

Gość gość
to wszystko przez Tuska. sepsół kafieterie.

Gość gość
posty nie przechodzą 2

Gość gość
4

Gość gość
Sawicka została uniewinniona bo brała łapówki i nawet nagrano to a facet który prowadził jak szef te akcje by wykrywać te przestępstwa za to odzie do więzienia. Czyli wniosek raczej opłaca się być aferzystą złodziejem bo nie idą do wiezienia niż policjantem, szefem CBA bo ich wsadzają do wiezienia za ściganie tych pierwszych - to kto rządzi tym krajem inne k... i złodzieje ;)

Gość gość
5