Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego i w miare taniego ubezpieczenia samochodu. A ze nie znam sie na tym zupełnie to czekam na waszą pomoc.

Gość gość
ja jeszcze mam ubezpieczenie w link4 ale mam zamiar zmienic firmę ja mi sie skonczy umowa na inną. jeszcze nie wiem na jaką. ale z tej oferty link4 nie jestem w ogole zadowolona. miałam stłuczkę i kasy z ubezpieczenia nie moge sie doczekac, a załatwianie formalnosci to jakis koszmar.

Gość gość
proama jest najtansza. ale musisz jezdzic bezkolizyjnie

Gość gość
Wbij sobie Rankomat masz wszystkie ubezpieczalnie po zalogowaniu sami ci znajda najtansza i najlepsza a tak ogólnie to niema lepszych czy gorszych wszystkie sa poto aby kroic a nie dawac

Gość Expert_Link4
Dzięki naszemu kalkulatorowi możesz sprawdzić wysokość składki dla swojego pojazdu i wybrać najkorzystniejszą dla siebie ofertę. Kalkulator dostępny jest na naszej stronie

Przy wyborze ubezpieczenia pamiętaj o przeczytaniu umowy! Często ubezpieczyciele zawieraja kruczki, które w niektórych sytuacjach pozbawiają Cię prawa do ubezpieczenia..

Gość gość
No tych małych gwiazdek zawsze najwięcej :)

Gość gość
Kalkulatorów to jest sporo w necie, cuk ma niezły, bo szybko wyszukuje tanie polisy.

Gość gość
mozesz jeszcze udac sie do agenta np tu http://www.helios-ahu.pl/ i oni ci przedstawi kilka najciekawszych ofert i bedziesz mogla wybrac najkorzystniejsza dla siebie/

Gość gość
Polecam Proama ! Tanio, a o reszcie nie wiem. Passat na rok 380 zł.

Gość gość
Dokładnie, najwięcej się dowiesz, jak sprawdzisz na stronkach z kalkulatorami ubezpieczeń. No i wiesz, cena to nie wszystko. Idź, albo zadzwoń do agentów i dowiedz się szczegółów. Osobiście wybrałem compensę, ale lepiej sobie porównaj oferty i nie sugeruj się innymi.