Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wyjeżdża do koleżanki do sanatorium

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie jak oceniacie taką sytuację: Koleżanka męża z pracy jest w sanatorium, a on wymyślił że pojedzie do niej w odwiedziny. Mnie się ten pomysł nie podobał od samego początku, ale jest dorosły więc go siłą nie zatrzymam. Tłumaczy, że to tylko koleżanka i jedzie jeszcze z dwoma innymi osobami i to ma być swego rodzaju "wyjazd integracyjny". Czy ja jestem przewrażliwiona, czy ta sytuacja nie jest normalna.

Gość gość
Nie podejrzewam go o zdradę, ale wiadomo jak to jest. Żona dowiaduje się ostatnia.

Gość gość
bez przesady wyjazd integracyjny do sanatorium? ona tam pojechała odpoczywać, zdrowieć, a nie się integrować! zainterweniuj, najlepiej u szefa męża

Gość gość
Cały tydzień praca, dom, dziecko, żłobek..., a ten sobie do Ciechocinka wyjeżdża.

życie to nie film, pozostałe osoby go chyba trochę przypilnują, no chyba że myślisz że utworzą erotyczny czworokąt ;) ale to wyjazd z noclegiem? gdzie będzie spał? chyba nie z tą koleżanką?

Gość gość
W sumie to nie wiem gdzie dokładnie będą spali. Poinformował mnie, że pokój w hotelu wynajęli.

Gość gość
Dla mnie to dość dziwna sytuacja... Do "koleżanki" nie jedzie się jakiś tam kawał drogi i nie zostawia żony by pobyć "koleżanką"... Rozumiem gdyby przyjaźnili się od lat lub gdyby coś ich łączyło. Ale dla koleżanki z pracy? Kolegów z pracy tez tak traktuje?

ale to jedzie on i jeszcze dwóch facetów? czy mieszane towarzystwo? chyba zdrady zachodzą wtedy gdy się tego nie spodziewasz,a nie takie sygnalizowane, jak tutaj, że podejrzewasz go że zdradzi i rzeczywiście a były wcześniej jakieś sygnały? mówił że mu się podoba, albo że np ubiera się fajnie czy coś w tym rodzaju?

Gość JasnowidzXXL
To nie jest dobry pomysł. "Integrację" można przeprowadzać bardzo różnie, ale raczej nie w sanatorium. Tam i tak jest dość "zintegrowanych" między sobą kuracjuszy. I na czym ta "integracja" miałaby polegać? Razem na basen będą chodzić dla zdrowia? W knajpie pół litra obalą też "dla zdrowia"? Czy w hotelowym pokoju "gimnastykę" będą uprawiać?

Gość gość
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że cały tydzień nie mamy zbyt dużo czasu dla siebie, a on jeszcze na weekend wyjeżdża. Zrozumiałabym służbowy wyjazd narzucony przez przełożonych, ale takie bzdury. Nie chodzi mi o to że mógłby mnie zdradzić, ostatecznie to nie mydło;), ale o poświęcony czas.

Gość gość
dziwne, też mu tak powiedz, że jak on wróci to ty wyjedziesz do kolegi, tak w odwiedziny .....

Gość gość
A masz w ogóle pewność, że ktoś jeszcze będzie jechał z nim? Czy to takie czcze gadanie? Pozwól mu jechać. Daj mu poczucie bezpieczeństwa i pokaż że nie masz nic przeciwko, ale zajedź do niech. Sprawdź jak to wygląda.

Gość gość
Ta "niby integracja" ma polegać na nachlaniu się wódki i dlatego zastanawiam się, czy trzeba jechać 200 km, żeby się upić...

Gość gość
Szczerze? Do straszny du/pek... Zamiast poświęcić czas Tobie, którego macie mało to woli zajmować się koleżanką z pracy. Śmiech na sali.

Gość gość
jak wezmą ją na trzy baty to zaraz ozdrowieje !!! :D 🖐️

Gość gość
Dla koleżanki z pracy nie jedzie się 200 km tylko po to by spędzić z nią czas czy napić się wódki...

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, bo już myślałam, że ze mną jest coś nie tak w tym wyzwolonym świecie.

Gość gość
Jeśli chce się napić w towarzystwie kobiety to przypominam, że od tego ma żonę. Coś kombinuje a jego tłumaczenia o wyjeździe integracyjnym sa tak nieudolne, że się wierzyć nie chce w ani jedno słowo. Kiepski kłamca z nigo...

Gość gość
Jakby mi tak moj powiedzial to by mial walizki pod blokiem! Co to k***a ma byc?! Bedzie sie szacil a Ty masz z dzieciakami siedziec?! W ryja mu dac i nie spieprza na stale do kolezaneczki... Swiat schodzi na psy...

Gość gość
Tak bardzo fajnie...

Gość gość
To ty powinnas wyjechac do sanatorium, a męza zostaw przy dziecku. No, jestem w szoku! Nawet gdyby to byla kolezanka, to ogólnie taki pomysl jest delikatnie mówiąc, niestosowny.

Gość gość
Co to za pomysł wogóle.Ten twój maż jest jakiś pier/dolnięty.Powiedziałbym krótko i na temat, że do koleżanek się do sanatorim nie jeżdzi i g/ówno mnie to obchodzi kto i po co tam jedzie.Jełśi pojedzie, moze nie wraca, zamki będą zmienione. Może zejdzie na zeimię, bo z tego co piszesz, to jest na jakiejś orbicie. Skoro to ma być integracja w sanatorum, co juz brzmi debilnie, to pojedż z dzieckiem razem z nim, Ciechociek , dobre powietrze dziecku się przyda, skoro to taki nic nie znaczący wyjażd, to chyba każdy moze pojechać. JA bym moz ei pojechała, dałbym dziecko w ciągu dnia meżowi, niech się opiekuje, a sam poszła za zabiegi itp, szybko by się odechciało idiotyzmów.

Gość gość
Jak by cos ich łaczyło to by ci wcisnoł inny kit przykladowo ze jedzie w delegacje lub na szkolenie a powiedział ci prawde mysle ze niemusisz sie obawiac o zdrade lub cos w temacie

Gość gość
powiedz, że też się pointegrujesz i jedź z nim. Albo dowiedz się kto jeszcze z nim jedzie i zadzwoń do ich żon