Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasztanownaa

Odskocznia od pracy

Polecane posty

Witam:) ostatnio w pracy mam urwanie głowy i już nie mogę się doczekać urlopu, kiedy będę miała chwilę odskoczni i relaksu:) chciałabym gdzieś wyjechać na kilka dni, bo znając życie na miejscu nie da mi się odpocząć:/ Ciekawa jestem, jak jest u was, ale ja, żeby porządnie się zrestartować muszę zmienić miejsce i otoczenie choć na kilka dni i właśnie mam w planach zatrzymać się na parę dni w Krakowie . Może ktoś z Was zna tam jakiś godny polecenia tani nocleg ? Mógłby być nawet jakiś hotel w przystępnej cenie:)

Napisz coś więcej o budżecie i lokalizacji, która Cię interesuje. Kraków ma ogromną bazę noclegową. W centrum jest bardzo drogo, ale jakieś hotele poza ścisłym centrum da się upolować w okazyjnych cenach np http://www.krakowexpress.pl/hotel/. Ja zawsze patrzę na opinię innych. Udanego odpoczynku :)

Najlepiej poszukaj hosteli jeśli chcesz nie wydać fortuny. Karków jest drogi, więc na bardzo tani nocleg bym nie liczyła. Może popatrz jakieś okolice Karkowa, np. Wieliczka? Tam na pewno jest taniej ;) Polecam stronę www.booking.com - możesz wyszukiwać hotele itp. i od razu masz komentarze o danym miejscu.

Ja najlepiej jednak odpoczywam zagranicą, bo wtedy odkładam telefon do szuflady i niczym się nie przejmuje. Ale Kraków też piękny, jest co zobaczyć, gdzie pospacerować i wieczorem można się nieźle pobawić. Z noclegów w przystępnej cenie bardziej polecam jakieś prywatne kwatery i apartamenty, bo są zazwyczaj blisko centrum. Ich standard zazwyczaj nie różni się od hotelowego, a cena korzystniejsza.

Noclegów w Krakowie jest na prawdę dużo ... wszystko zależy od tego o jakich standardach mowa, czy zależy ci na jakimś tańszym noclegu na obrzeżach czy może o duży luksusowy hotel z basenem i spa ... jednych i drugich jest na prawdę dużo, najlepiej znaleźć to czego szukasz przez jakąś wyszukiwarkę hoteli w krakowie, następnie poczytaj opinie o hotelu

Gość jarek112
jak chcesz od skoczyć od pracy ja ostatnio byłem w http://campoverde.pl i naprawdę nie mogę powiedzieć złego słowa o tym hotelu

Ja się nie zgodzę, że wszystkie noclegi w Krakowie są drogie. Można na stronkach trafić naprawdę na dobre oferty i to w cenach dużo niższych niż standardowe :) I nie mówię tutaj o hostelach na uboczach miasta, ale chociażby apartament w Krakowie (http://www.apartmentcracow.com/pl/), sama wielokrotnie pojawiam się w Małopolsce i zawsze wynajmuję apartament i jestem zadowolona bo i blisko i cenowo również dobrze wychodzę.

Gość akacjaaa7
Ja polecam Wieliczkę i hotel Koral ;).

Gość karolinka875
Oj tak, wizyta w kopalni to idealny odstresowywacz! I super fajnie, że nie trzeba dojeżdzać z Krakowa tylko jest hotel Koral. Bo tak to kolejne nerwy związane z dojazdem by doszły a tak cisza, spokój :D.