Gość heheszkilove Napisano Marzec 13, 2015 Hej. Mam 22 lata, nigdy nie miałem dziewczyny, a to z tego powodu, ponieważ jestem bardzo wybredny! Miałem parę okazji być w związku, bo same dziewczyny się do mnie kleiły, ale ja nie chciałem w ogóle tych znajomości ciągnąć dalej, ponieważ nie były w moim guście do końca lub nie odpowiadały mi z charakteru. Co zrobić dalej? Nie ukrywam, że chciałbym być w związku, lecz nie byle z pierwszą dziewczyną która mi się napotka w życiu. Mam spoko życie prywatne, bo po 16 jak kończę pracę zawsze coś robię do wieczora, więc czas mam zapełniony, a nie tak, że kończę pracę i nic nie robię po tym, więc aż tak nie myślę o samotności, ale nie ukrywam, że już powoli mi to doskwiera. Lubię iść na imprezę, potańczyć, poznać tam kogoś, lecz to nie jest to samo jakbym miał być w związku z dziewczyną, bo zawsze tego chciałem. Co poradzicie mi? Jestem cierpliwy, lecz czasami mam chęć już uciec z tego kraju, miasta i zacząć nowy rozdział mojego życia za granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach