Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheszkilove

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

Gość heheszkilove

Hej. Mam 22 lata, nigdy nie miałem dziewczyny, a to z tego powodu, ponieważ jestem bardzo wybredny! Miałem parę okazji być w związku, bo same dziewczyny się do mnie kleiły, ale ja nie chciałem w ogóle tych znajomości ciągnąć dalej, ponieważ nie były w moim guście do końca lub nie odpowiadały mi z charakteru. Co zrobić dalej? Nie ukrywam, że chciałbym być w związku, lecz nie byle z pierwszą dziewczyną która mi się napotka w życiu. Mam spoko życie prywatne, bo po 16 jak kończę pracę zawsze coś robię do wieczora, więc czas mam zapełniony, a nie tak, że kończę pracę i nic nie robię po tym, więc aż tak nie myślę o samotności, ale nie ukrywam, że już powoli mi to doskwiera. Lubię iść na imprezę, potańczyć, poznać tam kogoś, lecz to nie jest to samo jakbym miał być w związku z dziewczyną, bo zawsze tego chciałem. Co poradzicie mi? Jestem cierpliwy, lecz czasami mam chęć już uciec z tego kraju, miasta i zacząć nowy rozdział mojego życia za granicą.

Gość gość
Mam podobnie. Tylko, że 24 lata. Dzisiaj trudno znaleźć fajną dziewczynę.

Gość heheszkilove
Właśnie... gdzie można wartościowe dziewczyny znaleźć? Wiem, że powinniśmy iść tam gdzie nasza pasja lub zainteresowania albo ktoś jeszcze tu napisze, że można taką dziewczynę wszędzie poznać choć na ulicy czy w galerii takie dziewczyny są bardzo ostrożne do nowych znajomości. Inaczej jest jak jest wspólny kontekst, przez znajomych czy dziewczyna sama daje oznaki zainteresowania.

Gość gość
Problem w tym, ze z dzisiejszymi pannami nie ma o czym rozmawiać. Są bardzo niedojrzałe. Ja potrzebowałbym kobietę, która ma poukładane w głowie, i była by podobna w jakimś sensie do mnie z charakteru. Lepiej być samemu, niż w związku z zasady, tylko żeby w nim być.

Gość heheszkilove
Dokładnie. Po co być w związku żeby tylko być? Z przyzwyczajenia? Nie ma sensu! Moi znajomi są w związku z porządnymi dziewczynami, a robią tak, że idą na melanż co weekend bez nich i je zdradzają na kolejnym kroku. Wiem, że są młodzi itd. jednak to jest przesada. Ja bym tak nie mógł, nie mógłbym sobie w twarz spojrzeć. Fakt, że nie ma z nimi o czym rozmawiać, bo wcale nie mają jakiś zainteresowań oprócz studiów i imprez na które chodzą. To tyle, tak większość tych najładniejszych dziewczyn ma i co wtedy to znaczy, że są jakieś wartościowe? Tak uważają, a są normalne jak te które są w mniejszym stopniu w naszym guście.

Gość gość
Mało jest kobiet, które też wpadną mi w oko, tak, że sam miałbym ochotę je poznać. Częściej mi się dojrzałe kobiety podobają, niż młode puste panny.

Gość heheszkilove
Mam podobnie jak ty, że wolę starsze te dojrzałe, lecz one przeważnie odrazu z góry mnie skreślają, bo jestem młody to mają zdanie, że chce się wyszaleć i jest nie dojrzały do związku z kobietą która wie czego chce.

Gość gość
Niedawno rozmawiałem z kobietą, oczywiście wirtualnie, bo mieszkała w innym mieście, która była po 30 stce. To oczytana, z wiedzą wrażliwa kobieta była, z niezastąpioną wyobraźnią erotyczną, z mocną osobowością. Takich nie ma, zwłaszcza wśród młodych dziewcząt.