Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie odlozone na czarna godzine

Polecane posty

Gość gość
myslalam ze komuna i pojscie na darmowe juz sie w polsce skonczyla wiec nie wiem nawet dlaczego ten temat nauczcie sie sami pieniandze zarabiac jak kapitalism 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Posrance z UKa wegetują i jeszcze śmią twierdzić, ze w PL bieda. Srał na was pies szmaty. Ja przez piec lat kupiłem chatę za 200 tysięcy w PL, nowe auto z salonu za 50 tysi i mam około 60 tysi na koncie. Dodatkowo byl z żona w Portugalii, Hiszpanii, Włoszech i Tajlandii. Na wiosnę wracam, dokładnie w maju badz czerwcu. Wy zgnijecie szmaty w uku z sterta zdjeć z tanich wycieczek. Przegrane dzyndzle z UKa.

Gość gość
Dodatkowo posrance mój kolega z pracy w uku jest 10 lat, ma w PL wybudowany pensjonat za 700 tysięcy, na koncie około 100 tysięcy i dwójkę dzieci z brytyjskimi paszportami. Tez w tym roku wraca do PL bo tez twierdzi, ze UK jest dla posranych, polskojezycznych przegrancow. Tylko wycieczki wam posrane łby zostały bo na nic wiecej wasz szmaty nie stać.

Gość gość
Około 750 tys, Odkladamy regularnie co miesiąc.

Gość gość
Kolega, kolezanka od fitnesu...A CO TY MASZ? :D cudzym sie chwalisz a z polskiej biedy uciekles. Pocieszny kundel :D

Gość gość
Jakbys miał żonę to byś tu nie siedział non stop :D bajki opowiadasz a dobranocki juz dawno nie ma.

Gość gość
Rozumiecie to posrance. Jestescie nikim, zerami, zwykłymi dzyndzlami bez honorum, wartości i wiedzy. Zwykle ruskie pomioty, ktore oczerniają swoj kraj. Zdechniecie w uku szmaty. To jest wasze przeznaczenie.

Gość gość
Jakiego masz dilera? Bo takie bajki opowiadać możesz jedynie swoim nieistniejacym dzieciom. :D

Gość gość
Co ty wiesz posrancu o zabijaniu.

Gość gość
ok 47tys zl prawo do renty i pomoc socjalna -nie umre z glodu a mam tez mieszkanie w pl za 3 lata splace kredyt i wynajme za 1700zl.narzie pol na kredyt