Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy penis 21,5cm w wzwodzie jest za duży?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość
nie nie jest. Mam teraz chłopaka, który nie wiem ile dokładnie ma, ale na oko około 20 cm i jest super. Potrzebuje tylko krótkiej gry wstępnej i jest ok :)

Gość gość
największy penis na świecie ma 28 cm . Wpisano go do księgi rekordów guissa , a wlascicielem jest pewien Szkot o ile się nie myle .. Tak 21,5 cm to bardzo duży członek

Gość gość
Wpisano go do księgi rekordów guinessa , a wlascicielem jest pewien Szkot o ile się nie myle ..

Gość
największy penis na świecie ma 28 cm . Wpisano go do księgi rekordów guissa , a wlascicielem jest pewien Szkot o ile się nie myle .. Tak 21,5 cm to bardzo duży członek x jest duży,ale nie "za duży"....

Gość gość
poniżej 7 cm - mikroskopijny 7-9 cm - bardzo mały 10-12 cm- mały 14-15 cm- średni 17-19 cm - duży 21 - 23 cm - bardzo duży powyżej 23 cm - gigantyczny

Gość gość
Największy odnotowany członek miał 36! cm. Nie wiem jak jest wpisane w ksiedze rekordów... Ale wystarczy wejsć na portale typu seksfotka itd zeby sie przekonać że członek ok 20cm to nie rzadki przypadek ;)

Gość gość
36 cm to była narośl , a nie członek . Zmiany nowotworowe , opuchlizna daje wrażenie większego Największy członek żyjącego człowieka ma 28 cm

Gość gość
Serio kiedyś był w jakiejś gazecie artykuł o facecie z penisem 36cm

Gość gość
dla jakiejś wielkiej pipy może i dobry ale dla uroczej maluńkiej kobitki zdecydowanie za duży :)

Gość
Problemem jest bardziej grubość niż długość. To "na oko 20cm" rozwaliło mnie haha no a jak mam powiedzieć :P Jest duży na oko właśnie około 20 cm. jestem szczęściarą :P Ale na początku czułam lekki ból- co mi nie przeszkadza, potem było ok. Najważniejsza jest gra wstępna i wyczucie partnera. Co do grubości to zgadzam się. To właśnie grubość może być problemem, a nie długość :)

Gość gość
na oko 20 ha ha, ale z której strony patrząć, od tylka? mierzy sie od góry, więc jeśli mierzony od góry ma 20 cm to fakt, spory, ale biedak nigdy całego nie wsadzi, chyba, że krowie.

Gość gość
nie chciałabym faceta z takim drągiem chyba,że byłby mega delikatny mój mąż ma raczej średniego i jak dopycha do końca czuję ból(a nie jest naprawdę duży)

Gość gość
na seksfotce każdy se moze napisać co chce, ma być potwierdzony przez komisję lekarska, a nie, bo se ktoś zmierzył.

Gość
nie chciałabym faceta z takim drągiem chyba,że byłby mega delikatny mój mąż ma raczej średniego i jak dopycha do końca czuję ból(a nie jest naprawdę duży x a ja lubie jak dopycha- tylko wtedy mam orgazm pochwowy, ale ja jest dziwna :P

Gość gość
największy penis na świecie ma 28 cm xxx najdluzszy penis zmierzony ma 37cm, posiadacz to jakis amerykanin nazwiskiem Falcon, poszukajcie... to penis zmierzony a teraz pomyslcie o penisach nie zmierzonych w takiej Afryce, Ameryce Poludniowej, w krajach arabskich, w takim Pakistanie, Turkmenistanie i wielu innych, najwieksze penisy są w Kongo, Ghanie, Kamerunie srednia tam to 18 cm ,w Polsce zaledwie niecale 15, w takim Kongo co drugi facet ma w gaciach 25cm :D

Gość gość17
stosunek z takim ma określenie na pół gwizdka bo nigdy właściciel nie może pogalopować nie wierzę że kobieta lubi jak facet pcha do końca mam trochę powyżej średniej i niestety całość nie wchodzi i trzeba być ostrożnym bo co chwilę słyszysz ał uważaj,nie tak mocno nawet kobiety (lekkich obyczajów)nie lubią takich obdażonych

Gość gość
jest za duży, mój chłopak ma 16cm dł i 13 w obwodzie i jest mi z nim zajeebiście a jak apetycznie wygląda, mniam :P

Gość gość
to wrzuć go do rosołu zamiast szyi od indyka:)