Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po sikaniu spłukujecie toaletę

Polecane posty

Gość gość

czy tylko ja jestem odmieńcem? zawsze jak do mojej córki przychodzą koleżanki to po sikaniu nigdy nie spłukują tylko tak to zostawiają. Smierdzi w domu szczynami, więc chodzę i spłukuję po nich. Nie wiem czy teraz moda taka czy jak

Gość gość
:O ale ta twoja ciotka ma znajome

Gość gość
córka, nie ciotka. Dodam że są to dzieczynki mające po 12 lat

Gość gość
oczywiscie ze spłukujemy. Widac koleżanki córki to słoiki bo w wychodku nic sie nie spłukiwało i nie wiedzą, że coś takiego jak spłuczka istnieje :D

Gość gość
bąkami nie zalatuje:D

Gość gość
Kiedyś rozmawiałam o tym z córką i ona mówi że u nich się nie spłukuję jak się sika. Dla mnie to dziwne bo przecież smierdzi. Głupio mi im zwrócic uwagę że u nas mają spłukiwać

Gość gość
*spłukuje

Gość gość
kurcze ja też jakoś tak do 12 roku życia jak byłam u kogoś w gościach to nie spłukiwałam, wiem wstyd jak chuj :\ ale wtedy po prostu nie wiedzieć czemu bałam sie ze coś zepsuję w spłuczce :D

Gość gość
dobrze ze klocka nie zostawily

Gość gość
mocz ktory nie jest splukany smierdzi bardziej niz gowienko . im dluzej stoja te szczyny tym gorszy zapach. oczywiscie ze splukuje po kazdym skorzystaniu z toalety, ale np ja mam taka dziwna spluczke nie ze klik i juz tylko trzeba przytrzymac i np niektorzy u mnie tak samo robia klik i do konca nie zleci. tez musze poprawiac za nimi

Gość gość
U nas się spłukuje i rówieśnicy moich dzieci też spłukują. Może masz jakąś dziwną spłuczkę i nie wiedzą jak?

Gość gość
oj to chyba bym opier....ła bo to nie są dwulatki, które nie potrafią jeszcze nic same zrobić

Gość gość
nie zwykła spluczka z przyciskiem na górze

Gość gość
przypomnial mi sie jakis temat, co dziewczyna sie zalila, ze kolezanka zostawila jej okrwawiona podpaske za pralka, bo nie wiedziala gdzie wywalic :D

Gość gość
I po dlugim czasie odnalezli te podpaske jak nie mogli zniesc smrodu

Gość gość
z tymi podpaskami to tez sie spotkalam ze albo wala do kibla!!!! o zgrozo albo wywalaja taka zakrwawiona ja nie jestem pedantka ale zawsze zuzyta podpaske skrecam i zawijam w papier toaletowy i dopiero do smietnika, nawet w swietnik nie trzeba wyrzucac takiej zakrwawionej

Gość gość
gość dziś przypomnial mi sie jakis temat, co dziewczyna sie zalila, ze kolezanka zostawila jej okrwawiona podpaske za pralka, bo nie wiedziala gdzie wywalic x :D naprawdę nie wymyśliłbym tego przecież można to zawinąć w papier do kubła a gdy nie ma, to zabrać i wyrzucić do kubła po drodze w domu ostatecznie luuuuuuuuuuuuuuuudzie :D x oczywiście spłukuję po sikaniu :D