Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem z kwasem hialuronowym, jaki?

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam kremu z kwasem hialuronowym- podobno to najlepsza rzecz dla skory, stad moje poszukiwania tego skladniku w kremie. Mozecie mi cos doradzic? Do tej pory stosowalam przypadkowe kremy, nie zwracalam uwagi na sklad, dlatego tez cera wyglada kiepsko. Chcialabym odzywic i nawilzyc skore przed wiosna.

Gość gość
Kup sobie czysty kwas hialuronowy (sklepy Mazidła, Naturalissa, E-naturalnie, Biochemia Urody), najlepiej potrójny, i dodawaj do ulubionego kremu po prostu, będzie 50 razy taniej i lepiej ;)

ja mam krem z bielendy esencja młodości jest on da kobiet w wieku 30 lat jak dla mnie jako pierwszy krem przeciwzmarszczkowy jak najbardziej w porządku. Moja mama też ma jakiś ale nie pamiętam nazwy serii.

Gość gość
Miałam ten sam bielendowy, i więcej go nie kupię, efekty zerowe, moja siostra też się zraziła (ją dodatkowo podrażnił). O wiele lepszy jest Fitomed nawilżający Tradycyjny albo zwykła ziaja kozie mleko plus jak wyżej napisano ciut osobno kupionego kwasu.

Gość gość
jesli bielenda to nie esencja mlodosci (nie mialam go), ale argan makadamia i marula z kwasem hialuronowym, to jakas nowosc, moja mama ma z pro retinolem i nie narzeka :)

Gość gość
nacieranie sie kwasem hiauronowym nic nie pomoze, trzeba nim ostrzykiwac skore wtedy jest widoczny efekt, w ogóle kremy nie wiele daja to tylko mizianie naskórka

Gość gość
nie kazdego stac na wstrzykiwanie w skore kwasu hialuronowego...

Gość gość
ja nawet bym nie chciało, wole kremy z kwasem. Obecnie mam agran makadamia markuja z bielendy pozostawia fajnie nawilżoną i napiętą skórę.

Gość gość
dokladnie, niewiadomo co to na twarzy potem wyjdzie... zreszta autorka watku pyta o krem z kwasem hialuronowym a nie o alternatywy dla kremow

Gość lulululi
Soraya hialuronowy mikrozastrzyk, genialny krem!!!! Ja mam 30+ i jestem bardzo zadowolona. Pięknie wygładza i nawilża skórę :)

Gość gość
Autorka nie pyta też o spam srajendy :o

Gość gość
wazne jest tez nawilzanie skory od srodka- pij duzo wody oraz zwracaj uwage na produkty, ktore pozytywnie wplyna na poziom nawilzenia twojej cery :)

Gość gość
Najlepszy krem jaki miałam z kwasem hialuronowym to thalgo hyaluronic. Kosztuje 207 zł ale dla mnie jest wart swojej ceny.

Gość lulululi
Oprócz kremu lykam capivit htdrocontrol :)

Gość gość
u mnie dobrze spisuje się krem argan makadamia marakuja z bielendy.

Gość gość
PRZESTAŃ SPAMOWAĆ TĄ SRAJENDĄ!

Gość gość
Jest dużo kremów z kwasem hialuronowym ale trzeba uważać, żeby się nie naciąć. Czytajcie dokładnie etykiety ile rzeczywiście krem zawiera kwasu i jakie dodatkowe składniki. Według mnie nie warto używać tanich kosmetyków, lepiej kupić droższy, a wydajny i skuteczny krem. JA osobiście używam Aminocare Reverse ma właśnie wspomniany kwas hialuronowy, olej arganowy. Fajnie rozjaśnia moją skórę i redukuje zmarszczki. Jestem bardzo zadowolona. Nie należy niestety do tanich, ale nic taniego i przereklamowanego raczej nie działa skutecznie Wypróbujcie.

Gość Monika Walach
Hej, ja uzywałam kremów, ale mam wrażenie, ze na dłuższa mete one szkodza niz pomagaja. Teraz tez biorę tabletki z kwasem, które mają 30 mg kwasu hial. Są bardzo dobre tez ogólnie na skórę bo ze skrzypelm i cynkiem.

Gość gość
Są rózne rodzaje kwasu hialuronowego, inny uzywa się do wypełniaczy i ostrzykiwań, a zupełnie inny jest w kremach,który ma zadanie nawilżyć skórę. Osobiście polecam krem hyaluronic z firmy thalgo, oprócz kwasu hialuronowego zaiwera algi i składniki przeciwzmarszczkowe. Może go kupić w dobrych salonach kosmetycznych.

Gość gość
Ale banda SPAMERSKICH KUUUREW!!! :D :D :D

Gość gość
Autor tematu zadał pytanie o krem, więc odpowiadamy. Bez podania nazwy firmy sie nie da!

Gość gość
Ja nie mam zaufania do kosmetykow przeciwzmarsczkowych. Jeśli chce się osiągnąć wymierne efekty trzeba zainwestowac w zabieg odmładzający. Ostatnio bylam na wypelnianiu zmarszczek w http://www.victoriaclinic.pl/, jestem bardzo zadowolona- jeden zabieg i od razu widac roznice!

Gość gość
W życiu każdej kobiety przychodzi taki czas, kiedy sięga po pierwsze kosmetyki przeciwzmarszczkowe Taka konieczność pojawiła się także u mnie. Dlatego postanowiłam wykonać je sama w domu korzystając z półproduktów kosmetycznych. http://mlodzinadorobku.pl/kosmetyki-przeciwzm arszczkowe-zrob-je-sama/

Gość gość
Jeżeli nie jesteśmy pewne co do tego jaki krem bezie najlepszy dla naszej cery, to warto zdać się na fachowców pod tym względem i udać się do dobrego studia urody gdzie nam pomogą. Miałam podobną sytuację i w salonie www.Denique.pl skutecznie mi doradzono polecam!

Gość beataa

Jestem zwolenniczką naturalnych terapii. To jeden z najlepszych kremów z kwasem hialuronowym https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162 . Często go nawet widziałam w warszawskich salonach medycyny estetycznej. Mocno łagodzące działanie. Jak masz czerwoną twarz z różnych powodów to warto się zainteresować.

Gość aneta

Jestem zwolenniczką naturalnych terapii. To jeden z najlepszych kremów z kwasem hialuronowym https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162 . Często go nawet widziałam w warszawskich salonach medycyny estetycznej. Mocno łagodzące działanie. Jak masz czerwoną twarz z różnych powodów to warto się zainteresować.

Gość Judith

Witam. Mam pytanie odnośnie kremu Ialuset 100g, czy ktoś stosował jaka opinia? Przede wszystkim czy mozna stosować w ciąży? Pozdrawiam

Gość Kate Alice

Dla mnie nie ma lepszych kremów niż Mi-Mic Bio Lift, producentem jest laboratorium AVA. w składzie jest kwas hialuronowy, a dodatkowo peptyd, który redukuje białko odpowiedzialne za starzenie się komórek skóry. Więc podwójna moc ;)