Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiu

seks w aucie

Polecane posty

Gość gośćiu

witam mam 22 lat. Ostatnio rozmawiałem pół w żartach o seksie w aucie. Raz na jakis czas ja o tym powiem, czasem ona... Pytanie : Jak to zacząć? Pojechać za miasto na panorame żeby było romantycznie, budować napięcie rozmową... i co dalej ? Jeśli dzieli cie ręczny i skrzynia biegów :D Jak wy to robicie? Czekam na odrobine pomocy :)

Gość gość
banał z amerykańskich gniotów o nastolatkach

Gość krusowa
Jak nie wiesz jak zacząć to może w ogóle się za to nie bierz! :)

Gość gośćiu
Czekam na jakieś porady :)

Gość gość
zle trafiłeś bo ci idioci z forum to teraz będą cie pouczać żebys tego nie próbował. Śmieszni są ci ludzie przyjdziesz po porade a dostajesz full pakiet innych odpowiedzi abyś sprzedał auto np :D

Gość gość
Dokładnie - sprzedaj auto zostaw dziewczyne i idz do burdelu na d******* ci z forum sam nie mogą już tego robić bo tu sami 40lat + lub takie k***iny co sie dają dymać 10 na raz typom...

Gość krusowa
A co ?mam mu scenariusz napisać?!

Gość gość
a czym mu pomogłaś w tym temacie? prócz tym że zawracasz mu d**e?

Gość krusowa
Dobra obiecuję ,że Was wywiozę za miasto... Wsadzę Cię autorze na Twoją dziewczynę, trochę poinstruuję co do czego i ... zamknę za sobą drzwi.:)

Nie uczą tego podczas nauki jazdy? :O ;) Zaraz romantyczną panoramę. :O Nie jedziesz podziwiać widoczki i ona o tym wie. Chyba że do wózka zaprosiłeś jakąś niekumatą siermięgę. Wtedy człowiek, naucz się konstelacji gwiazd. Może łyknie bajerkę i trochę się zwilży. Zadanie jest proste, jak wcześniej oplatała cię nogami i wiesz, że to właśnie ONA. Wtedy przygoda, las i zaparowane szyby. Czujesz się jak w ruskim czołgu a ona piszczy. Bo kierownica wbija się jej w plecy. To na pasażera miejsce, gdzie ur******** fotel bujany i robię swoje. Piski gasną a zaczynają się jęki...

Gość krusowa
Nowy... Ty to potrafisz...

Gość gośćiaaw
Raz tak nam się zdarzyło (wcześniej mówiłam mu parę razy że chciałabym w samochodzie) po prostu nie mieliśmy gdzie, po randce oboje mieliśmy ochotę na to, po prostu w drodze powrotnej nic mi nie mówił pojechał "w park" w miejsce gdzie nikogo nie ma i nic nie widać od ulicy, zatrzymał samochód i dla mnie już było wszystko jasne. poszliśmy na tylne siedzenie. :) Ale to chyba pierwszy i ostatni raz, niewygodnie było..

Gość gość
Widać że jesteś młodziutki sex w aucie proponuje tylne siedzenie bo z przodu raczej nie wygodnie. Jak zacząć złap ją za kolanko całuj przesuwaj rączkę wyżej i wyżej. Pamiętaj że podniecona kobieta jest w stanie zrobić wszystko.

Gość gość
ale wy macie problemy. Na takie rzeczy sama dziewczyna mnie nakręca. Jedziemy gdzieś, a ona mówi, żeby gdzieś zjechać, zboczyć. Potem sama siada na mnie i robi mi jeźdźca.To jest jazda!

Gość gość
a propos seksu w aucie? Nakręcacie swoich facetów w czasie jazdy?

Gość gość
Piedestał, uspokój się!:O

Gość gość
ale wy jesteście p******i

Gość gość
Swojemu mężowi robię loda podczas jazdy autem