Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd weekendowy w czerwcu z 1,5 rocznym

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Kobiety. Może nie do końca na temat porodu itd, ale chciałam zapytać Was o radę. Chcemy z mężem i synkiem wyjechać na weekend w połowie czerwca nad morze, miejscowość Rowy (koło Ustki). Czy może któraś z Was nam polecić jakieś miejsca noclegowe w w/w miejscowości? Chodzi, żeby było niedrogo, ale w miarę schludnie itp. Dobrze, gdyby był aneks kuchenny lub możliwość ugotowania czegoś samemu i chociaż prysznic ;) Dodam, że nasz syn będzie miał 1,5 roku, jeśli to ma znaczenie. Z gory dzięki!

Gość gość
dlaczego akurat tam? nic tam nie ma

Gość gość
Byłam tam wiele razy i pomimo, że "nic tam nie ma", to mam sentyment do tej miejscowości.

Gość gość
Lepiej jechać z małym dzieckiem do miejsca gdzie " nic tam nie ma" niż jechać do typowo turystycznej miejscowości. Wiem z doświadczenia i rozumiem autorkę. Niestety nie mam sprawdzonych noclegów w tej miejscowości...proponuje sprawdzić na stronach internetowych, gdzie ogłaszają się właściciele pensjonatów itp.

Gość gość
sentyment sentymentem, ale trzeba coś robić jeśli będzie padało

Gość gość
Sprawdzałam, ale albo nie wszystkie, które wydają się rozsądne cenowo mają opinie, albo jest to 1 opinia.. Dlatego chciałam się dowiedzieć stąd - może akurat ktoś gdzieś był. I - właśnie - mi nie zależy na masie ludzi i wielkim zgiełku. Chcę spokojnie - jako tako - wypocząć. I tyle. Jakbym szukała wielkich atrakcji, wybrałabym duże, znane miejscowości.

Gość gość
dokładnie, w miejscu gdzie nic nie ma będziecie siedzieć w pokoju w razie deszczu

Gość gość
w czerwcu masa ludzi? raczej nie...

Gość gość
spoko, mogę siedzieć w pokoju

Gość gość
Pytanie było o noclegi a nie atrakcje lub ich brak...

Gość gość
Zeby chociaz byl prysznic....piszesz.... Czyli jak nie bedzie to jedziecie z wlasna miednica,miska I wiadrem do sikania... Malo sie cenisz co te malzenstwa robia z kobietami......

Gość gość
A nie byloby lepiej pojechac do jakiegoś hotelu? Z basenemm i sala zabaw? Będzie lało to fajnie czas spędzicie w środku, dziecko polywa z wami, skorzystacie z sauny a i sala zabaw będzie wiec nowe zabawki... Z wyżywieniem jak dobrze poszukasz znajdziesz juz za 200/ dobę za was wszystkich tym bardziej w czerwcu, a jak policzysz ten "niedrogi" nocleg, własne wyżywienie, targanie wszystkich tobołów i nie daj boże nudę w pokoju z kanapa i 3 kanałami w tv, marudzacym dzieckiem bo mu sie nudzi albo energia roznosi to nie wiem czy cenowo nie wyjdzie na to samo a komfort lepszy i atrakcje dla każdego sie znajda. Nic wiecej nie doradzę bo nie znam takich noclegów nad morzem.

Gość gość
Na tego typu wyjazd polecam super rodzinny hotel Łysoń w Inwałdzie. Jest tam mnóstwo udogodnień dla rodzin z dziećmi oraz bardzo dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Mapkę z atrakcjami można podejrzeć tutaj - http://www.parkhotellyson.pl/320-mapa-atrakcji.

Gość oolko
Na chwilę obecną to u nas najlepsze wyjazdy to te do sal zabaw. Tam się chłopcy najlepiej bawią a my mamy spokój i możemy w spokoju kawe wypić. Teraz jedziemy tutaj http://www.incaplay.pl/ Mam nadzieję że się spodoba.

Gość gość
Jeśli chodzi o rodzinne wyjazdy, to ja pojechałam z dwuletnią córką i mężem do Wieliczki. Nocowaliśmy w http://hotellenart.pl/ , było naprawdę świetnie.

Gość gość
Znam znakomity hotel w górach, który jest świetnie przystosowany dla rodzin z małymi dziećmi - http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ . Niejednokrotnie byłam tam na wczasach ze swoją rodziną, bardzo mi się podobało.