Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie psy wzbudzają w was strach ?????

Polecane posty

Gość gość
Najgroźniejsze są właśnie dobermany one z natury są agresywne

Gość gość
żadne

Gość gość
Takie ktore maja'głupich panow. Widomo pies wsiekly to i wlasciciel piertolniety.:-)

Gość gość
Nigdy nie odczuwam strachu przed żadnym psem. Szacunek wzbudzają bardzo duże rasy. Np Wilczarz Irlandzki. To jest "koń". Wspaniały, drogi ale trzeba go potrafić wychować i zapewnić mu warunki, co dotyczy każdego psa bez względu czy jest rasowy czy mieszaniec. https://www.google.ca/search?q=irish+wolfhound+images&espv=2&biw=1280&bih=614&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SEsEVfrkFI3hsASH3YKABw&sqi=2&ved=0CBwQsAQ

Gość gość
Autorka Z takim to bym sobie nie dała rady :p ale jest piękny , nigdy takiego na żywo jeszcze nie widziałam

Gość gość
No ale mówiłaś o dużym psie więc wiesz.... :-) :-)

Gość gość
Autorka No tak racja :D Z ta rasą nie miałam jeszcze do czynienia no i żyją od 6-10 lat :(

Gość gość
Autorka No tak racja smiech.gif Z ta rasą nie miałam jeszcze do czynienia no i żyją od 6-10 lat smutas.gif xx bo są duże. Duże psy żyją krócej. Zabierz jakiegoś ze schroniska ludzie od takich uciekają, a w sumie nie wiem czemu.

Gość gość
ja tez tego nie rozumiem ;)

Ja nie boje sie zadnych psow...Strach zwieksza ryzyko pogryzienia poniewaz psy wyczuwaja nasze emocje. Oprocz tego sama mam psa rasy budzacej lek w ludzkich sercach: wilczura. I jest najwspanialszym pieskiem na swiecie. c:

Gość gość
psy na kobiety i psy ogrodnika...

Nie wiem czemu ale ja się boję dwóch gatunków psów - pierwszy to bokser a drugi to trochę śmiesznie ale boję się Labradorów..Może to są psy do towarzystwa ale to mnie nie przekonuję..Kiedyś mnie ten pies ugryzł zupełnie bez powodu :( od tego momentu straciłam zaufanie do labradorów.

Gość gość
Owczarki sa chyba najbardziej p**********e mieszane z wilkiem dzikusy. Ale najbardziej wściekły pies jakiego widzialem byl jamnikiem i się go balem potwór odgryzl by noge gdyby cie tylko dopadł .

rasa nie ma większego znaczenia. wszystko zależy od ułożenia psa i pracy właściciela nad psem