Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta bardziej kocha bogatszego?

Polecane posty

Gość gość
hhh

Gość gość

Gość gość
kocha sie za nic

Gość gość
Uppp

Gość gość
Znowu jakiś nieudacznik żali się na forum. Jak jest człowiek zaradny, pracowity, elastyczny, ma olej w głowie, wie czego chce to siła rzeczy często staje się bogaty, bo awansuje, próbuje nowych rzeczy, zmienia pracę, doksztalca się i zdobywa doświadczenie. Jak tu już ktoś nspisśl, pieniądze stają się czymś ubocznym, wypadkową tych wszystkich jego cech. Jak ktoś jest leniwy, tchorzliwy, dokdztalcac się nie chcę bo po co, studia po co mu, ale niektore zawody sa ponizej jego godnosci, Albo najlepiej siedzieć dla niego na budżecie za1500, przez rok, dwa, piętnaście.... bo czasy trudne, bo w Polsce bieda, bo on nie ma znajomości, a Kowalski to ma pieniadze na pewno ukradl, bo to bo tamto.... to czego on właściwie chcę? Chyba tabunu blond-dlugonogich 22letnich ksiezniczek, ktore powinny lezec u stop biednego, sktzywdzonego misia, ktory jest taki dobry, rycerski, bla bla.Z resztą jak kto chcę to będzie wiedział o czym pisze. Jak nnie to i tak tego nie zrozumie i będzie nienawidził kobiet. za rzekomy materializm.

Gość gość
Czyli generalnie każda blond 22latka to materialistka XD

Gość gość
No tak najlepiej przyjść na gotowe

Gość gość
Nie dlaczego? Napisałam, ze to Ci narzekajacy na kobiety faceci chcieliby 22pieknej blondynki:D A lE nie napisałam czego te 22 same by chciały :D :D

Gość gość
To jaka kwota minimum w stałej pracy jest dla was ok

Gość gość
Zmartwie cie, dzis wiele kobiet ma własne mieszkanie i często zarabia więcej niż Ci narzekajacy na swoją biedę faceci. Więc kto tu by przyszedł na gotowe hahaha?????

Gość gość
Dla mnie minimum jest 2500 na rękę. I dla faceta i dla babki. 2500 nie w znaczeniu ze poniżej tej sumy od razu kogoś się skreśla tulko2500 żeby wogóle żyć nie żerując na rodzicach i mopsach.

Gość gość
Tylko że ta baba z mieszkaniem (często kupionym przez tatusia) i pracą i tak wymaga by facet miał więcej

Gość gość
Baba może też wynajmować mieszkanie :D A co do tatusia to niech facet ma pretensje do tatusia ze mu nie kupił mieszkania A nie do jakiejś obcej kobiety :D

Gość gość
No dobra tylko że te mieszkanie to nie osiągnięcie tej kobiety,nie wynika z jej ambicji..... ty na serio jesteś taka tępa

Gość gość
O wa, inteligentny się znalazł. :D To poszukaj jakiejś babki której obojętnie czy masz 1500 na miesiąc czy 10000. Drugie wyjscie to zarabiaj wiecej/znajdź prace/wyjedz/przekwalifikuj się, bo z takim podejściem, z taką frustracja i pogardą dla kobiet to ty masz małe szansE na znalezienie jakiejkolwiek.

Gość gość
A w ogóle o co ci chodzi....nie ja założyłem temat a jest ciekawy I gdzie ja nienawidzę kobiet

Gość gość
A to chyba oczywiste ze jak tatuś /sponsor/mąż cos kupi kobiecie to nie jest jej zasługa

Gość gość
"gość 2015.03.14 kocha raczej nie, ale ma większą motywację, żeby z nim zostać usmiech.gif " dobre Dlatego nigdy nie mówię ile mam na koncie :classic_cool:

Gość gość
17:37 i 17:38 to ten sam gość? Powiem jedno, brak pieniędzy dla faceta to kompleks. Tak jak brak urody dla kobiety. Niecierpiekiedy mężczyzna żali się, ze baby są głupie materialistkmi bo lecą na kasę , jak i nie znoszę gdy kobiety żala się ze są same bo są brzydkie. A tak naprawdę przyczyną i tak pewnie leży gdzie indziej. :D

Gość gość
A jedAli dziewczyna zarabia nie u taty, mieszkanie wynajmuje za swoje to co wtedy?

Gość gość
Skoro piszesz ze kobietom zależy na majętności faceta to chyba tam jest przyczyna

Gość gość
Za dużo tu gości, nie wiem co kto pisze :o

Gość gość
17:46 to wymaga faceta co da więcej

Gość gość
17:41 to tylko inny

Gość gość
17:52 Co:co da więcej?

Gość gość
To wtedy wymaga faceta lepszego od niej

Gość gość
To zależy od osoby. Jedna zarabiajac duzo będzie chciała zarabiajacego jeszcze więcej. A inna nie. Jedna będzie chciała co roku do Egiptu A inna mieć trójkę dzieci. Różni sa ludziE. TaK mi się przypomniało, mój już były zarabiał połowę tego co ja . Chciałam za niego wyjść A on kopnął mnie w 4 litery. No i o czym to świadczy?

Gość gość
Brzydka jesteś?

Gość gość
A ile zarabialiście i czemu chciałaś z nim być

Gość gość
Haha wiedziałam:D Szkoda ze nie jestem brzydka.Moglabym założyć temat w stylu: czy mężczyzna bardziej kocha ładna? :D